Over BeterDichtbij

Heeft u een medische vraag? U appt direct met uw eigen arts of ziekenhuis. Voor iedere vraag die u even wilt stellen. Op elk moment van de dag via uw mobiele telefoon of computer. U krijgt een betrouwbaar antwoord op vragen over uw gezondheid of ziekte van de zorgverleners uit uw eigen regio. Of persoonlijke uitleg van uw arts of inzicht in uitslagen van onderzoeken. Bovendien is het prettig dat u het bericht nog eens rustig na kunt lezen. En uiteraard garanderen wij uw privacy.

Wie zijn wij

BeterDichtbij is een initiatief van de Vereniging van Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ), een vereniging van 30 regionale ziekenhuizen verspreid over heel Nederland. Deze ziekenhuizen geven u zorg dichtbij, in uw eigen regio, en waarbij de menselijke maat vanzelfsprekend is: dat is waar de SAZ voor staat. De BeterDichtbij service ondersteunt dit: ‘Direct in contact met uw arts of ziekenhuis’. Om BeterDichtbij zo goed mogelijk op uw wensen te laten aansluiten, is de app ontwikkeld samen met eindgebruikers, zorgspecialisten, usability experts en de ziekenhuizen. We werken continu verder aan het verder optimaliseren en uitbreiden van beschikbare diensten voor BeterDichtbij.

SAZ_logo

Partners

Voor de ontwikkeling en uitvoering van de BeterDichtbij dienst werken we intensief samen met onze partners. Allereerst zijn dit de artsen en ziekenhuizen die de service aanbieden aan de inwoners van hun regio en de eigen patiënten. Doet uw regio mee?

De overige partners met wie BeterDichtbij samenwerkt:

Mirabeau

Wij zijn er trots op met een bureau als Mirabeau samen te werken. De Mirabeau teams van designers en slimme techneuten werken dagelijks aan gebruikersvriendelijke apps en websites van organisaties als KLM, ING, APG, Transavia, funda.nl en nu dus ook BeterDichtbij. Mirabeau is verantwoordelijk voor het design, de techniek en de security maatregelen achter de app.

Medworq

De deelnemende artsen, ziekenhuizen en afdelingen gebruiken een door Medworq ontwikkeld webplatform voor de communicatie met patiënten. Een gebruiksvriendelijk systeem in gebruik bij veel zorginstellingen. Medworq ondersteunt hiernaast het BeterDichtbij team met de begeleiding van de artsen en ziekenhuizen.

Deloitte Assuring Medical Apps

De privacy en veiligheid van de informatie die u deelt met het ziekenhuis zijn voor u, de artsen, ziekenhuizen en de SAZ van essentieel belang. Vanaf de start van de ontwikkeling staat beveiliging bij de SAZ en de deelnemende artsen en ziekenhuizen voorop. Er zijn diverse technische en organisatorische maatregelen genomen. Hiernaast laat de SAZ de BeterDichtbij app periodiek testen op security door een externe partij. Het ervaren team van Deloitte Assuring Medical Apps voert voor de SAZ deze tests uit.

Spring marketing

Spring marketing ondersteunt BeterDichtbij met het op de juiste manier in de markt zetten en bekend maken van onze dienst. Het zorgmarketingbureau ontwikkelde voor BeterDichtbij de positionering en het marketingplan en ondersteunt bij de marketing- en communicatie-uitingen, landelijk en regionaal.

Hogeschool Utrecht

Omdat we graag willen dat de BeterDichtbij dienst zo goed mogelijk bij uw wensen aansluit, onderzoekt de Hogeschool Utrecht voor ons het gebruik van de app. Op basis van uw feedback, het onderzoek en het gebruik optimaliseren en ontwikkelen we de dienst continu verder.

Over_BeterDichtbij