Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Myrthe van Merkerk

Projectmanager

Myrthe van Merkerk van BeterDichtbij
“Voor patiënten zie ik BeterDichtbij als een extra service waarmee zij eenvoudig een bericht kunnen sturen naar hun eigen zorgverleners. Voor zorgverleners denk ik dat BeterDichtbij heel veel op kan leveren door de werkprocessen op de poli efficiënter in te richten. Door deze werkprocessen te standaardiseren ontstaat er meer ruimte voor patiënten die extra aandacht nodig hebben. In mijn rol als projectmanager hoop ik daar een mooie bijdrage aan te leveren, door de juiste verbinding te leggen tussen ziekenhuizen en de ontwikkeling van BeterDichtbij.”

Als projectmanager bij BeterDichtbij werkt Myrthe van Merkerk samen met ziekenhuizen en andere zorgorganisaties aan de implementatie van de digitale dienst. Vanuit het ontwikkelprogramma Talent for Care is zij terechtgekomen bij BeterDichtbij. Myrthe werkte vanuit Talent for Care onder andere als adviseur kwaliteit & innovatie en als teammanager bij het Franciscus Gasthuis & Vlietland. Eerder heeft zij de studie Technische Geneeskunde aan de Universiteit Twente afgerond.