Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Samen zorg makkelijker
maken voor iedereen

Samen zorg makkelijker voor iedereen. Dat is waar we elke dag aan werken als hét digitale communicatieplatform in de zorg. Want eenvoudig en veilig contact in de zorg – ook tussentijds – kan een belangrijke rol spelen in de grote uitdagingen waar de sector voor staat. Zorg kan zo nog beter afgestemd worden voor wat op dat moment nodig is voor de patiënt of handig werkt voor de zorgverleners. En processen binnen zorgorganisaties veranderen, waardoor er bijvoorbeeld ook meer ruimte voor patiënten vrijkomt die dat nodig hebben.

Digitaal contact in de zorg voor iedereen

BeterDichtbij is een initiatief van alle ziekenhuizen gezamenlijk in Nederland. De vereniging Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ) en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) zijn de belangrijkste participanten in het bedrijf achter het BeterDichtbij platform. De ziekenhuizen nemen het voortouw in de continue doorontwikkeling van de dienst en digitaal contact in de zorg, voor alle Nederlanders. En dat doen zij niet alleen voor hun eigen organisaties, maar voor alle zorgorganisaties in Nederland; van revalidatiecentrum tot paramedische praktijk en van thuiszorgorganisatie tot huisarts.

“BeterDichtbij laat zien dat het mogelijk is om met relatief eenvoudige technologie een grote impact te creëren.”

“Een vraag aan je arts stellen via de app levert voordelen op.”

“Niet meer eindeloos wachten aan de telefoon totdat je een specialist aan de lijn hebt, maar direct met de arts appen als je vragen hebt.”

Het BeterDichtbij team

Deelnemende zorgorganisaties

Onze partners

Contact met BeterDichtbij

Heeft u vragen over BeterDichtbij of bent u benieuwd wat BeterDichtbij voor uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

info@beterdichtbij.nl
085 – 27 35 398

Of vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met Godfried of Sander.

Godfried Bogaerts
Algemeen directeur
06 25 05 78 08
Sander Bijl
Operationeel directeur
06 14 68 72 48

Contactformulier

  • Lees onze privacy- en cookieverklaring voor informatie over waarvoor wij uw persoonsgegevens nodig hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.