Op dit moment is het BeterDichtbij platform tijdelijk niet bereikbaar, i.v.m. gepland onderhoud. Vanaf zaterdagmiddag 7 november kunt u BeterDichtbij weer gebruiken.

Samen zorg makkelijker
maken voor iedereen

Samen zorg makkelijker maken voor iedereen. Daar werken we aan met BeterDichtbij. Als digitale dienst maken we het voor mensen mogelijk om in gesprek te gaan met de eigen arts of andere zorgverlener: eenvoudig en veilig. BeterDichtbij wordt actief ingezet door ziekenhuizen en meerdere huisartsenpraktijken in heel Nederland. Iedere dag werken we eraan om BeterDichtbij optimaal aan te laten sluiten op de wensen van gebruikers: van consument tot arts of andere zorgverlener.

Zorg makkelijk en dichtbij in Nederland

BeterDichtbij is een initiatief van en voor de zorgsector. Nederland is te klein voor veel losse initiatieven en digitale services hebben schaal nodig om echt een succes te worden en zo het verschil te maken voor de zorgsector. Daarom is BeterDichtbij gestart, op initiatief van alle ziekenhuizen in Nederland. De Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ) en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) participeren in BeterDichtbij. De ziekenhuizen nemen het voortouw in de continue doorontwikkeling van de digitale dienst voor alle Nederlanders.

“BeterDichtbij laat zien dat het mogelijk is om met relatief eenvoudige technologie een grote impact te creëren.”

“Een vraag aan je arts stellen via de app levert voordelen op.”

“Niet meer eindeloos wachten aan de telefoon totdat je een specialist aan de lijn hebt, maar direct met de arts appen als je vragen hebt.”

Artsen over BeterDichtbij in de regio

Video BeterDichtbij afbeelding

Deelnemende zorgorganisaties

Onze partners

Contact met BeterDichtbij

Heeft u vragen over BeterDichtbij of bent u benieuwd wat BeterDichtbij voor uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

info@beterdichtbij.nl
085 – 27 35 398

Of vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met Godfried of Sander.

Godfried Bogaerts
Algemeen directeur
06 25 05 78 08
Sander Bijl
Operationeel directeur
06 14 68 72 48

Contactformulier

  • Lees onze privacy- en cookieverklaring voor informatie over waarvoor wij uw persoonsgegevens nodig hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.