Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Wouter Baggerman

Software Architect

Wouter Baggerman - BeterDichtbij
“Techniek is voor mij geen doel, maar een middel. Ik zet mijn expertise graag in voor producten en diensten die maatschappelijke waarde hebben. Met de zorg en het ziekenhuis heeft iedereen wel eens te maken, dat ik er aan kan bijdragen de communicatie tussen de arts en patiënt eenvoudiger te maken en de zorg efficiënter: daar word ik enthousiast van. Kwaliteit is daarbij het allerbelangrijkst: hoe bouwen we BeterDichtbij bijvoorbeeld schaalbaar? Het aantal gebruikers zal alleen maar verder toenemen en het team uitbreiden. Heel belangrijk dus dat we solide bouwstenen maken waar we continu aan verder kunnen bouwen, gaaf om hier binnen het BeterDichtbij team aan te bouwen.”

Wouter Baggerman is software architect bij BeterDichtbij en heeft veel ervaring in het bouwen van digitale toepassingen voor onder meer de zorgsector. Zo ontwikkelde hij bij Casemix software die processen in de zorg verbeteren, zette hij zijn technische expertise in voor onderzoeksinstituut Nivel en werkte hij aan diensten als NLZIET en SnappCar. Deze ervaring zet hij nu in voor het verder optimaliseren van de BeterDichtbij app en het webplatform. Zijn doel? De zorg eenvoudiger en efficiënter maken.