Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Inna Woerden

Mobile Developer

“Binnen een klein team werken aan een app die voor veel mensen het verschil maakt. Dat vind ik erg leuk, en is voor mij de belangrijkste reden waarom ik voor BeterDichtbij ben gaan werken. Je ziet direct resultaat en onze app is iedere dag in gebruik bij mensen in heel Nederland. Ik vind het ook belangrijk dat contact in de zorg makkelijk is. Mijn droom voor de toekomst is dat straks alle Nederlanders zo eenvoudig contact kunnen leggen met hun eigen arts of andere zorgverlener.”

Inna Woerden is mobile developer bij BeterDichtbij. Zij zorgt er binnen het technisch team voor dat de BeterDichtbij app voor gebruikers met een iPhone continu wordt doorontwikkeld en geoptimaliseerd. Ze werkte eerder als SEO specialist, web developer en iOS developer bij verschillende bedrijven in Oekraïne. De afgelopen jaren maakte ze de volledige overstap naar app-ontwikkeling en werkte ze onder andere aan een grote internationale chat-app.