Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Sander Bijl

Operationeel directeur

Sander Bijl
“Ik geloof dat de combinatie van een betrokken en optimaal gefaciliteerde patiënt en een betrokken en optimaal gefaciliteerde zorgverlener er uiteindelijk voor zorgt dat de (ervaren) kwaliteit van zorg stijgt, de ervaringen positiever zullen zijn en de kosten zullen dalen. BeterDichtbij is daarin voor mij het missende stukje van de puzzel, de beweging van buiten naar binnen, het aanboren van ervaringen en competenties van buiten de zorg, het bieden van service en gemak om zo uiteindelijk de klant écht centraal te zetten.”

Sander Bijl is samen met Godfried Bogaerts de oprichter van BeterDichtbij. Hij zet zich al jaren in voor digitale innovatie in de zorgsector. Zo was hij betrokken bij de invoering van DOT’s en DBC’s als adviseur, zowel in ziekenhuizen als bij zorgverzekeraars, en zette hij zich voor vernieuwende zorgconcepten rondom bijvoorbeeld prostaatkanker en chronisch nierschade. Zijn ervaring en enthousiasme voor zorginnovatie zet hij nu in om samen met de deelnemende zorgorganisaties te werken aan de doorontwikkeling en uitrol van BeterDichtbij.