Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Harmen de Vries

Mobile Developer

Harmen de Vries
“BeterDichtbij is een mooi product waarmee patiënten eenvoudig vragen kunnen stellen aan hun eigen zorgverlener. Daarnaast ben ik zeer enthousiast over beeldbellen via BeterDichtbij. Het idee dat een patiënt persoonlijk in gesprek kan met de arts maar niet langs hoeft te komen in het ziekenhuis biedt meerwaarde. Met mijn ervaring in het ontwikkelen van Android apps wil ik een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring van de BeterDichtbij app voor Android gebruikers”

Harmen de Vries is mobile developer bij BeterDichtbij. Binnen het technisch team zet hij zijn kennis en expertise in voor de doorontwikkeling van de BeterDichtbij app voor gebruikers met een Android telefoon of tablet. Eerder werkte Harmen bij Yucat als full stack developer. Hier ontwikkelde hij apps voor publieke domeinen zoals gemeenten en waterschappen.