Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Erica Bouma-Gelle

Marketing manager

Erica Bouma BeterDichtbij
“Goed contact tussen zorgverleners en hun patiënten, cliënten en collega’s, is belangrijker dan ooit. De zorgconsument wordt steeds mondiger en de zorgsector staat onder druk door een toenemende zorgvraag en arbeidsmarktkrapte. Dat BeterDichtbij uitgegroeid is tot het communicatieplatform in de zorg voor gemak en geruststelling, maakt me trots. Ik draag samen met mijn team met veel plezier bij aan het makkelijker maken van de zorg.”

Erica Bouma is marketing manager bij BeterDichtbij. Vanuit een hart voor zorg en drive om merken te laten groeien, zet zij zich al jaren in als ondernemend marketing- en communicatieprofessional in voor de zorgsector. Zo werkte ze eerder voor opdrachtgevers als Erasmus MC, Albert Schweitzer ziekenhuis, Quarijn, Ergotherapie Nederland en Curium-LUMC en zette o.a. zelfhulpplatform Scouters op. Haar kennis en ervaring zet ze elke dag met veel plezier in het merk BeterDichtbij verder uit te bouwen.