Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Edwin Vermeer

Technical Lead

Edwin Vermeer BeterDichtbij
“Ik ben al lange tijd gefascineerd hoe techniek en mobiele oplossingen de sociale en communicatieve mogelijkheden vergroten. Je ziet momenteel een duidelijke verschuiving van statische interfaces waar je gegevens in een formulier mag invoeren naar een meer interactief communicatieproces. Bij BeterDichtbij zoeken we deze nieuwe communicatiemogelijkheden op om de dienst steeds verder te optimaliseren. Wat mij betreft is BeterDichtbij de enige logische keuze voor de communicatie tussen behandelaren en patiënten. Mijn droom voor BeterDichtbij is dat iedereen in Nederland de app gebruikt voor alle vragen die met gezondheid te maken hebben.”

Edwin Vermeer is ervaren iOS en .NET developer en bij BeterDichtbij de technical lead. Hij werkte eerder voor grote digitale bureaus aan apps en digitale diensten van bijvoorbeeld Funda, ING, ANWB, Nuon en DTG. De ruime technische kennis en ervaring zet hij nu in om BeterDichtbij diensten continu te optimaliseren en uit te breiden, zodat consumenten, artsen en andere zorgverleners altijd eenvoudig en makkelijk met elkaar in contact kunnen komen via BeterDichtbij.