Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Leonore van Kasteel

Projectmanager

Leonore van Kasteel
“De gezondheidszorg staat de komende jaren voor grote uitdagingen, ik denk graag mee over oplossingen die de zorg beter kunnen maken voor zorgverleners en patiënten. BeterDichtbij is één van deze mooie oplossingen, op het gebied van hoogwaardige en makkelijke communicatie tussen patiënten en zorgverleners. In mijn rol als projectmanager krijg ik energie om in gesprek te gaan met ziekenhuizen en om mee te denken hoe BeterDichtbij kan worden geïmplementeerd in de moderne patiëntreis."

Leonore van Kasteel is projectmanager bij BeterDichtbij, zij is verantwoordelijk voor de implementatie en de doorontwikkeling van BeterDichtbij in ziekenhuizen en zorgorganisaties. Leonore heeft hiervoor gewerkt als poliassistente Dermatologie bij TergooiMC in Hilversum. Naast haar werkzaamheden op de poli fungeerde zij als overkoepelend aanspreekpunt voor de poliklinieken voor ICT gerelateerde projecten, met als focus het optimaliseren van werkprocessen.