Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Elise Boom

Service­desk­mede­werker

Elise Boom
“BeterDichtbij is een moderne toepassing waarmee de communicatie tussen arts en patiënten veel makkelijker wordt. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen als servicedeskmedewerker. Wat ik belangrijk vind is dat er voldoende aandacht is voor mensen die zorg nodig hebben, van klein tot groot. Als ik klaar ben met mijn opleiding wil ik ook een positieve bijdrage leveren aan de zorg, door creativiteit en (mentale) zorg bij elkaar te brengen.”

Elise Boom is servicedeskmedewerker bij BeterDichtbij. Op de doordeweekse avonden én in de weekenden is zij het aanspreekpunt voor alle vragen van gebruikers van BeterDichtbij. Elise doet de Hbo-opleiding Communicatie International Event Music & Entertainment Studies in Tilburg. Buiten haar opleiding heeft Elise veel ervaring opgedaan op het gebied van klantencontact en is ze geïnteresseerd geraakt in mentale gezondheid.