Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Rick Buiten

Mobile Developer

Rick Buiten BeterDichtbij
"Ik heb ervoor gekozen om voor BeterDichtbij te werken, omdat we het makkelijk maken om met je arts te kunnen appen. Veilig natuurlijk, en je kunt er gebruik van maken waar je ook bent. Dit scheelt dus enorm in tijd en natuurlijk op andere plekken, zoals in het verkeer. Mijn belangrijkste drijfveer is het streven naar kwaliteit. Met elkaar het beste willen bereiken en samen met het team de zorg beter maken, dat is mooi. Voor de gebruikers van de app is het mooi dat alles nu efficiënter ingericht kan worden. Op dit moment zijn er al heel veel ziekenhuizen die BeterDichtbij inzetten, maar het zou mooi zijn als álle ziekenhuizen in Nederland het beschikbaar stellen aan hun patiënten. Dat zou mij heel leuk lijken."

Rick Buiten is mobile developer bij BeterDichtbij. Hij zorgt er binnen het technisch team voor dat de BeterDichtbij app voor gebruikers continu wordt doorontwikkeld en geoptimaliseerd. Sinds dag één is hij betrokken bij BeterDichtbij. Rick is een heel ervaren developer die altijd gaat voor de allerbeste kwaliteit. Eerder werkte hij bij Mirabeau en M2Mobi voor verschillende klanten aan websites en de laatste jaren aan apps, zoals Ease2Pay, FrieslandCampagina en Dubai Airport, en bouwde hij zijn eigen app EcoScan.