Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Godfried Bogaerts

Algemeen directeur

Godfried Bogaerts BeterDichtbij
“Bevestiging, contact, gemak en een relatie. Dat is wat mensen zoeken, ook in de zorg. Het zijn onderwerpen die er echt toe doen. En tegelijkertijd zijn dit gebieden, zeker als het gaat om gemak, waar in de zorg nog veel te winnen is. Met BeterDichtbij proberen we mensen eenvoudig (en veilig) met elkaar in contact te laten komen, door slim gebruik te maken van technologie. Met daarbij ruimte om de zorg persoonlijk te houden en voordelen voor én patiënten en zeker ook voor de zorgverleners. Mijn droom is dat BeterDichtbij mensen helpt makkelijker om te gaan met hun eigen zorg. En het zorgorganisaties en hun medewerkers zelf ondersteunt in het verlenen van goede zorg, bijdraagt aan efficiënt werken en soms zorgt voor een extra glimlach op het gezicht. Naast zijn functie als Algemeen Directeur van BeterDichtbij is Godfried sinds september 2021 raadslid bij de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving, een onafhankelijke strategische adviesraad van de regering en het parlement."

Godfried Bogaerts is samen met Sander Bijl de oprichter van BeterDichtbij, de digitale dienst die de zorg makkelijker maakt. Hij is altijd al werkzaam geweest in het online speelveld, onder meer als een van de oprichters van digital agency Mirabeau. Zo werkte hij aan digitale platformen als Funda.nl, ING en KLM. Na 15 jaar Mirabeau zet hij nu zijn ervaring en expertise in om de zorgsector in Nederland met digitalisering makkelijker te maken.