Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Richard le Loux

Senior Software Engineer

“Meewerken aan betekenisvolle projecten, waarmee ik waarde toevoeg voor mensen, vind ik belangrijk. Ik ben zelf niet vaak in aanraking gekomen met zorg, maar een aantal mensen in mijn omgeving wel. Ik heb gezien dat communicatie tussen patiënt en zorgverlener belangrijk is om tot een goede behandeling te komen. Ik vind het mooi dat BeterDichtbij daaraan bijdraagt, met een eenvoudige en veilige digitale dienst.”

Richard Le Loux is senior developer bij BeterDichtbij en werkt binnen het technisch team aan de optimalisatie van het webplatform voor zorgverleners. Eerder heeft hij gewerkt aan het creëren van digitale toepassingen voor het openbaar vervoer, de pensioensector en andere publieke domeinen. Vanuit zijn intentie om digitale diensten in de zorg makkelijker en beter te maken is hij aan de slag gegaan bij BeterDichtbij.