De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl
Minicursus beeldbellen in de zorg - BeterDichtbij Academie

Nieuw: minicursus beeldbellen in de zorg

Een gesprek met je patiënt of cliënt via beeld, is natuurlijk anders dan in de spreekkamer of bij iemand thuis. Hoe benut je beeldbellen zoveel mogelijk, en wat zijn do’s en don’ts? In deze minicursus leer je over de basis van beeldbellen in de zorg. De cursus is ontwikkeld samen met presentatietrainer Fabienne de Vries, bekend van radio en tv (o.a. TMF).

Naar de minicursus

Wil je meer inspiratie en nieuws over digitale zorg?

Abonneer je nu op de BeterDichtbij Academie nieuwsbrief, net als andere zorgprofessionals die werken met digitale diensten. Iedere twee maanden ontvang je slimme tips, ervaringen van collega’s en de laatste ontwikkelingen in je mailbox. En natuurlijk kun je je op ieder moment afmelden.

Dat wil ik ook!

Digitaal contact met patiënten bij de revalidatie.

Per specialisme: praktijkvoorbeelden

Hoe wordt digitaal contact via BeterDichtbij ingezet door collega’s in Nederland? Bekijk de ervaringen met concrete toepassingen en tips.

Bekijk de afdelingen

Whitepapers en downloads

Wil je met jouw organisatie verder aan de slag met digitale zorg? Bekijk dan onze whitepapers, hand-outs en andere downloads, die BeterDichtbij heeft ontwikkeld samen met deelnemende zorgorganisaties, voor meer kennis en inspiratie.

Heb je vragen of wil je ook verder aan de slag?

Heb je vragen over de BeterDichtbij Academie? Of wil je met de trainingen aan de slag in jouw organisatie of team? Neem gerust contact met ons op.

  • Erica Bouma-Gelle
    Marketing manager
    06 29 14 20 00
  • Myrthe van Merkerk
    Projectmanager