De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl
BeterDichtbij Whitepaper 'Meer werkplezier met digitale zorg' visual.

Whitepaper “Meer werkplezier met digitale zorg”

Hoe maakt digitalisering hun werk beter, leuker of makkelijker? Een cruciale vraag in tijden van steeds grotere arbeidskrapte en toenemende zorgvraag. In het whitepaper “Meer werkplezier met digitale zorg” hebben we praktijkvoorbeelden, inspirerende cases en ervaringsverhalen bij elkaar gebracht, die laten zien hoe digitalisering een rol speelt bij het werkplezier van zorgverleners. Nu en in de toekomst.

Download gratis

Whitepapers en downloads

Wil je met jouw organisatie verder aan de slag met digitale zorg? Bekijk dan onze whitepapers, hand-outs en andere downloads, die BeterDichtbij heeft ontwikkeld samen met deelnemende zorgorganisaties, voor meer kennis en inspiratie.

Heb je vragen of wil je ook verder aan de slag?

Heb je vragen over de BeterDichtbij Academie? Of wil je met de trainingen aan de slag in jouw organisatie of team? Neem gerust contact met ons op.

  • Lees onze privacy- en cookieverklaring voor informatie over waarvoor wij je persoonsgegevens nodig hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat je inspireren

Abonneer je nu op de nieuwsbrief van de BeterDichtbij Academie, net als meer dan 1.500 andere professionals in de zorg. Iedere twee maanden ontvang je tips en tricks in je mailbox en natuurlijk kun je je op ieder moment uitschrijven.