De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl
Berichten sturen

Bericht versturen

Vragen hoe het met de patiënt gaat, informatie verzenden of antwoorden op een vraag van de patiënt. In deze korte kennisvideo leer je hoe je een bericht kunt sturen naar de patiënt en gaan we in op de vele functionaliteiten die je daarbij kan inzetten.

Thumbnail bericht versturen

Wat heb je geleerd?

Nu weet je hoe je een bericht verstuurt naar de patiënt. Ook ben je op de hoogte welke functionaliteiten je hierbij kan gebruiken in BeterDichtbij.

Verder leren in de BeterDichtbij Academie

Wil je weten hoe je kan beeldbellen met de patiënt of hoe je een gesprek controleert op activatie? Bekijk deze en meer kennisvideo’s van de BeterDichtbij Academie.

Wil je meer inspiratie en nieuws over digitale zorg?

Abonneer je nu op de BeterDichtbij Academie nieuwsbrief, net als andere zorgprofessionals die werken met digitale diensten. Iedere twee maanden ontvang je slimme tips, ervaringen van collega’s en de laatste ontwikkelingen in je mailbox. En natuurlijk kun je je op ieder moment afmelden.

Dat wil ik ook!