De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl
Berichten sturen

Berichten kopiëren naar het EPD

Als je belangrijke informatie hebt uitgewisseld met je patiënt via BeterDichtbij, dan wil je dat misschien vastleggen. Bijvoorbeeld als naslag en om een consult te kunnen declareren. In deze korte kennisvideo leer je hoe je berichten eenvoudig kunt kopiëren om deze in het EPD vast te leggen.

Thumbnail berichten kopiëren naar het EPD

Wat heb je geleerd?

Nu weet je berichten kunt kopiëren naar het EPD. En zo kun je de belangrijke informatie die je hebt uitgewisseld met je patiënt, vastleggen voor verslaglegging en/of declaratie.

Verder leren in de BeterDichtbij Academie

Wil je weten hoe je een standaardbericht aanmaakt en verstuurt voor nog meer gemak? Bekijk deze en meer kennisvideo’s van de BeterDichtbij Academie.

Wil je meer inspiratie en nieuws over digitale zorg?

Abonneer je nu op de BeterDichtbij Academie nieuwsbrief, net als andere zorgprofessionals die werken met digitale diensten. Iedere twee maanden ontvang je slimme tips, ervaringen van collega’s en de laatste ontwikkelingen in je mailbox. En natuurlijk kun je je op ieder moment afmelden.

Dat wil ik ook!