BeterDichtbij kernbeeld

Foto’s appen kan nu ook! En nog 3 nieuwe functies binnen BeterDichtbij

Als u een medische of praktische vraag heeft, kunt u die makkelijk en veilig stellen via de app BeterDichtbij. Aan uw eigen arts of ziekenhuis en gewoon via uw eigen telefoon. Het is nu ook mogelijk om emoticons te appen. En dat is niet de enige verrassende functie binnen BeterDichtbij. We zetten er 4 op een rij.

Lees meer

Sander Bijl over BeterDichtbij

“Innoveer samen, maar doe het zelf!” – Sander Bijl over digitale innovaties in regionale ziekenhuizen

Ieder ziekenhuis staat voor de uitdaging om duurzaam en efficiënt te innoveren in de snel veranderende zorgsector. Wat heb je als ziekenhuis nodig om innovaties te implementeren en tot een succes te maken? “Innoveer samen, maar doe het zelf! Dat is de belangrijkste kracht van de regionale ziekenhuizen binnen de digitale dienst BeterDichtbij.” Hierover een gesprek met Sander Bijl, die intensief betrokken is bij de uitrol van BeterDichtbij en zich al jaren inzet voor digitale zorginnovatie.

Lees meer

Cardioloog Bas van Bemmel zet BeterDichtbij in

“Je krijgt zo direct antwoord van jouw cardioloog, zonder tussenschakels”

Dat is handig, appen met je eigen cardioloog. Toen zijn cardioloog Van Bemmel van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis voorstelde om de online dienst BeterDichtbij te gebruiken, hoefde Michael niet na te denken. “Hiermee kan ik mijn eigen tijd indelen. Het is heel simpel, wanneer ik iets wil weten kan ik mijn vraag meteen kwijt.”

Lees meer

Godfried Bogaerts - medeinitiatiefnemer BeterDichtbij 700

“Technologie is geen doel, maar een middel om een relatie mooier en makkelijker te maken”

Een groot en bekend digitaal serviceconcept waar je terecht kan voor je zorg. Dat is er niet in Nederland, en dat terwijl patiënt en arts beiden zo gebaat zijn bij gemak en service. Vanuit die observatie is Godfried Bogaerts gestart met BeterDichtbij. Samen met de Vereniging Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen bouwt hij aan deze nieuwe dienst: “Dit is onze kans om samen de zorg een beetje makkelijker te maken.”

Lees meer

BeterDichtbij en privacy

Zo is uw privacy binnen BeterDichtbij gewaarborgd

Appen met uw dokter: is dat wel veilig? Met uw arts praat u immers over persoonlijke onderwerpen. Dat begrijpen we. En daarom is BeterDichtbij streng beveiligd. U kunt er zeker van zijn dat de gegevens die u deelt niet in verkeerde handen vallen.

Lees meer

BeterDichtbij kernbeeld

Veilig appen met eigen arts en ziekenhuis met BeterDichtbij

In een veilige app uw persoonlijke vraag stellen aan uw eigen ziekenhuis of arts en direct uw onderzoeksuitslagen ontvangen op je telefoon. Dat kunnen patiënten en bewoners rond het BovenIJ Ziekenhuis, Ommelander Ziekenhuis Groningen, Röpcke-Zweers Ziekenhuis en het Ziekenhuis Rivierenland Tiel sinds deze week met de BeterDichtbij dienst.

Lees meer