Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

ChipSoft en BeterDichtbij werken samen voor meer gemak voor zorgprofessionals

BeterDichtbij en ChipSoft brengen hun functionaliteiten samen, waardoor zorgprofessionals direct vanuit het elektronisch patiëntendossier (EPD) een groep patiënten in één keer kunnen aanmelden bij BeterDichtbij. Vanuit het EPD kan dan direct digitale communicatie met patiënten plaatsvinden. De diepgaande integratie via Zorgplatform maakt dit mogelijk.

Samenwerking ChipSoft en BeterDichtbij

Dit is een volgende, belangrijke stap in een jarenlange samenwerking tussen ChipSoft en BeterDichtbij. Op dit moment wordt ook al verder gewerkt aan de volgende stappen. Hiervoor wordt BeterDichtbij o.a. ook direct in het patiëntenportaal weergegeven. Dat levert grote voordelen op voor patiënten, die zo zelf kan kiezen welke applicatie te gebruiken.

George van Dijk, Manager R&D bij ChipSoft: “Met deze integratie, hebben we samen met BeterDichtbij gekozen voor een duurzame route, die gebaseerd is op (internationale) standaarden. Hierdoor kunnen zorgprofessionals de app direct binnen HiX gebruiken en is BeterDichtbij dus optimaal geïntegreerd in het dagelijkse werkproces. Door administratieve lasten te verminderen doormiddel van innovatieve toepassingen zorgen we ervoor dat er tijd vrij gemaakt wordt voor patiëntenzorg.”

Sander Bijl, co-founder en COO BeterDichtbij: “Deze integratie levert grote voordelen op. Patiënten zijn beter voorbereid en hebben nog makkelijker contact met zorgverleners. Denk als vervolgstap ook aan slimme notificaties vanuit HiX naar BeterDichtbij over metingen of informatie die klaar staat in het patiëntenportaal. Zo krijgt het contact tussen patiënten en hun zorgverleners nog meer context en waarde, en kan de zorgverlener gerichter optreden als er een nieuw bericht of notificatie binnenkomt.”

Lees verder op de website van ChipSoft >