Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Kijk nu terug: Online lunchsessie Slim verder met BeterDichtbij: Slimme praktijktips & de nieuwste updates

Hoe bespaart het Diakonessenhuis maar liefst 55% ziekenhuisbezoeken van patiënten? Wat is nieuw in het BeterDichtbij platform? En hoe werken andere zorgprofessionals slim met digitaal contact in hun zorgorganisatie? Dit en nog veel meer, werd besproken tijdens de online lunchsessie ‘Slim verder met BeterDichtbij’ op dinsdag 11 juni 2024. Heb je ‘m gemist of wil je de sessie nog eens terugkijken? Bekijk dan nu onderstaande video!

Online lunchsessie Slim verder met BeterDichtbij - juni 2024

Tijdens de online lunchsessie komen diverse onderwerpen aan bod die belangrijk zijn om slim verder te gaan met BeterDichtbij. Gespecialiseerd poli-assistent Joyce vertelt hoe zij en haar collega’s in het IJsselland Ziekenhuis profijt hebben van digitaal contact via BeterDichtbij. Ze legt uit hoe BeterDichtbij een onmisbaar onderdeel is geworden van de zorgverlening in dit ziekenhuis en bespreekt de vele voordelen die het platform biedt voor zowel zorgverleners als patiënten. Souhail van BeterDichtbij deelt de nieuwste ontwikkelingen binnen het BeterDichtbij platform. Met concrete voorbeelden laat hij zien hoe het platform voortdurend wordt aangepast aan de behoeften van zorgverleners en patiënten, waardoor de zorg via digitaal contact steeds efficiënter wordt. Tot slot bespreekt Leonore van BeterDichtbij hoe de hybride zorgstrategie wordt ingezet, bijvoorbeeld in het Diakonessenhuis, en hoe fysieke en digitale zorg naadloos op elkaar kunnen worden aangesloten.

Wil je alles nog eens rustig nalezen? Blader gerust door de presentatieslides!

Bekijk nu ook de presentatieslides van het IJsselland Ziekenhuis, Diakonessenhuis en BeterDichtbij!

Download presentaties