Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Aan de slag en inloggen

U gaat aan de slag met digitaal contact in uw ziekenhuis of andere zorgorganisatie. We helpen u graag op weg. Hier vindt u informatie, of u nu zorgverlener, projectleider of communicatieprofessionals bent.

Digitaal contact met patiënten

Video start met digitaal contact
Banner BeterDichtbij Beheerdersoverleg, speciaal voor deelnemende organisaties

Instructievideo's en handleidingen

Hoe nodigen zorgverleners hun patiënten uit voor BeterDichtbij? Hoe stel je standaardberichten in en wat is er mogelijk in het versturen van links, foto’s en bijlagen? Hoe werkt beeldbellen? Op de BeterDichtbij klantomgeving vinden beheerders van zorgorganisaties de laatste instructievideo’s en handleidingen. Heeft u nog geen account? Vraag dat bij ons aan.

Naar de klantomgeving

BeterDichtbij webplatform gesprek desktop

Direct inloggen voor zorgverleners

Om BeterDichtbij te gebruiken, logt u als zorgverlener in op het beveiligde webplatform. Dit doen zorgverleners in de meeste gevallen via de systemen van hun eigen zorgorganisatie. Is dat bij u niet in het geval? Log dan in via onderstaande knop.

Veilig inloggen

Preview-beeldbank-BeterDichtbij-821x1024

Communicatietoolkit

Om digitaal contact via BeterDichtbij te introduceren bij patiënten of hen te helpen er gebruik van te maken, is er een communicatietoolkit beschikbaar. Deze bevatten websitecontent, banners, posters, foldermateriaal, logo, een beeldbank etc. De middelen in de toolkit wordt voor alle aan BeterDichtbij deelnemende zorgorganisaties kosteloos beschikbaar gesteld.

Bekijk communicatietoolkit

Events & webinars

Tijdens onze events en webinars delen we inspirerende tips vanuit de praktijk en nemen koplopers u graag mee in hun geleerde lessen van de inzet van digitale services. Hiermee haalt u het maximale uit BeterDichtbij.

Agenda en aanmelden

Servicedesk BeterDichtbij - Celine

Heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

U kunt ons mailen op
Bellen? Kan ook! Op 085 – 27 35 398