Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Aan de slag en inloggen

BeterDichtbij zorgverlener Berichten-versturen-naar-uw-patiënten

Ga je starten met BeterDichtbij in jouw zorgorganisatie? Je vindt hier de belangrijkste informatie om aan de slag te gaan als zorgprofessional, projectleider, functioneel beheerder of communicatieprofessional.

BeterDichtbij webplatform gesprek op desktop computer.

Inloggen voor zorgprofessionals

Om BeterDichtbij te gebruiken als zorgprofessional, log je in op het beveiligde webplatform. Dit doe je vaak via de systemen van jouw eigen zorgorganisatie. Is dat bij jouw organisatie niet het geval? Log dan in via onderstaande knop.

Veilig inloggen

Kom je ook op 11 juni? Online lunchsessie: Slim verder met BeterDichtbij

Dat wil ik niet missen!
Kernbeeld van de BeterDichtbij Academie

De BeterDichtbij Academie

Bij de BeterDichtbij Academie vind je de kennis en inspiratie die je nodig hebt om verder aan de slag te gaan met BeterDichtbij. Bekijk alle inspiratievideo’s, hand-outs, schrijf je in voor een webinar of ga aan de slag met een training.

Ga naar de BeterDichtbij Academie
Man met BeterDichtbij app binnen aan tafel

Klantomgeving voor beheerders en projectleiders

Functioneel beheerders en projectleiders kunnen op de klantomgeving ook alle achtergrondinformatie vinden en een vraag stellen of probleem melden. Ook vind je hier de managementinformatie over het gebruik van BeterDichtbij binnen jouw organisatie, en een overzicht van alle materialen speciaal voor jouw zorgorganisatie. Heb je nog geen account voor de klantomgeving, vraag dat bij ons aan.

Naar de klantomgeving

Communicatietoolkit

Om digitaal contact via BeterDichtbij te introduceren bij patiënten en cliënten of hen te helpen er gebruik van te maken, is er een communicatietoolkit beschikbaar. Deze toolkit bevat websitecontent, banners, posters, foldermateriaal, logo, een beeldbank, etc. De middelen in de toolkit worden kosteloos beschikbaar gesteld aan alle aan BeterDichtbij deelnemende zorgorganisaties.

Bekijk communicatietoolkit
Celine Hillenaar
Thymo Rijneveld
Erica Bouma

Heb je een andere vraag?

Neem gerust contact op. We helpen je graag verder.