Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Aan de slag en inloggen

U gaat aan de slag met digitaal contact in uw ziekenhuis of andere zorgorganisatie. We helpen u graag op weg. Hier vindt u informatie, of u nu zorgverlener, projectleider of communicatieprofessionals bent.

Digitaal contact met patiënten

Video start met digitaal contact

De BeterDichtbij Academie

Wie digitaal contact inzet of hiermee begint, wil natuurlijk graag weten hoe dit werkt. Misschien wilt u daarbij ook weten hoe andere zorgverleners BeterDichtbij inzetten. Tegelijk gaat u aan de slag met nieuwe vaardigheden en kan het zijn dat u daar graag meer over leert. Op de BeterDichtbij Academie kunt u hiermee volop aan de slag, en vindt u al onze webinars & events, kennisvideo’s en trainings- en scholingsaanbod.

Naar de BeterDichtbij Academie

BeterDichtbij webplatform gesprek desktop

Direct inloggen voor zorgverleners

Om BeterDichtbij te gebruiken, logt u als zorgverlener in op het beveiligde webplatform. Dit doen zorgverleners in de meeste gevallen via de systemen van hun eigen zorgorganisatie. Is dat bij u niet in het geval? Log dan in via onderstaande knop.

Veilig inloggen

Banner BeterDichtbij Beheerdersoverleg, speciaal voor deelnemende organisaties

Klantomgeving voor beheerders

Beheerders kunnen op de klantomgeving ook alle achtergrondinformatie vinden, een vraag stellen of een probleem melden. Ook vindt u hier de managementinformatie en een overzicht van alle materialen speciaal voor uw ziekenhuis of zorgorganisatie. Heeft u nog geen account voor de klantomgeving, vraag dat bij ons aan.

Naar de klantomgeving

Preview-beeldbank-BeterDichtbij-821x1024

Communicatietoolkit

Om digitaal contact via BeterDichtbij te introduceren bij patiënten of hen te helpen er gebruik van te maken, is er een communicatietoolkit beschikbaar. Deze bevatten websitecontent, banners, posters, foldermateriaal, logo, een beeldbank etc. De middelen in de toolkit wordt voor alle aan BeterDichtbij deelnemende zorgorganisaties kosteloos beschikbaar gesteld.

Bekijk communicatietoolkit

Events & webinars

Tijdens onze events en webinars delen we inspirerende tips vanuit de praktijk en nemen koplopers u graag mee in hun geleerde lessen van de inzet van digitale services. Hiermee haalt u het maximale uit BeterDichtbij.

Agenda en aanmelden

Servicedesk BeterDichtbij - Celine

Heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

U kunt ons mailen op
Bellen? Kan ook! Op 085 – 27 35 398