Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Schrijf je in en wees als eerste op de hoogte

  • Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond digitale zorg
  • Inspireer jezelf met best cases in digitale zorg
  • Leer als eerste de nieuwste features in het BeterDichtbij platform kennen

Abonneer je nu op de nieuwsbrief BeterDichtbij, net als andere professionals in de zorg. Iedere twee maanden gratis in je mailbox. En natuurlijk kun je je op ieder moment afmelden.

Inschrijfformulier
* verplicht
Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@beterdichtbij.nl. We zullen je gegevens zorgvuldig behandelen. Lees onze privacy- en cookieverklaring voor informatie over waarvoor wij je persoonsgegevens nodig hebben. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

 

We gebruiken Mailchimp voor het versturen van nieuwsbrieven.Leer meer over Mailchimp’s privacybeleid.

Wil je ook bijdragen aan de verdere ontwikkeling van BeterDichtbij?

Elke dag zetten we ons volop in voor de verdere ontwikkeling van BeterDichtbij om een optimale zorgervaring te bieden. Kunnen we contact met je opnemen voor feedback tijdens de voortdurende verbetering van BeterDichtbij voor zorgverleners? Meld je dan hieronder aan.