Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Lieke Stokkers

Projectmanager & consultant

Lieke Stokkers
“Ik ben altijd gefascineerd geweest door gedrag: wat drijft mensen en waarom lijkt veranderen zo moeilijk? Techniek is beschikbaar, alleen vraagt het meer van organisaties en mensen om op een digitale wijze zorg te kunnen leveren. En daar liggen de uitdagingen waar ik in mijn werk mee bezig ben. Om de term "digitale zorg" niet meer los te zien, maar als onderdeel van onze zorgverlening in Nederland. Eerst maar eens in stappen naar meer digitale zorg, dat is al een belangrijke uitdaging in de komende jaren. Ik vind het heel mooi dat ik daar een rol in kan spelen.

Lieke is consultant en projectmanager bij BeterDichtbij en houdt zich dagelijks bezig met de vraag hoe zorgorganisaties alles uit de kansen van digitaal contact kunnen halen. Vanuit haar belangstelling voor gedrag, communicatie en gezondheidszorg begeleidt, inspireert, adviseert en verbindt ze zorgorganisaties bij vraagstukken rondom digitale zorg. In eerdere opdrachten werkte ze voor werkgevers als het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis, de Koninklijke Auris groep en Talent for Care.