Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Thymo Rijneveld

Marketeer

Thymo Rijneveld
“De communicatie verbeteren tussen patiënt en zorgverlener is iets wat me inspireert aan BeterDichtbij. De zorgsector is een sector die enorm in ontwikkeling is omtrent digitalisering en dat is iets wat mij nieuwsgierig maakt en wat goed samengaat met mijn hbo-studie Business Innovation. Ik heb tijdens mijn stage veel geleerd en ik vind het mooi dat ik een positieve bijdrage blijf leveren aan de groei van BeterDichtbij.”

Thymo Rijnevelds stage bij BeterDichtbij als marketeer beviel zo goed, dat hij nu in dienst is van BeterDichtbij. Hij werkt onder andere aan de website en social media van BeterDichtbij en trekt samen met deelnemende zorgorganisaties op in het zichtbaar en bekend van BeterDichtbij. Zijn studie Business Innovation aan de Avans Hogeschool in Den Bosch, komt hierbij goed van pas. Eerder studeerde hij al succesvol af aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Tijdens zijn stage heeft hij onderzoek gedaan naar de behoefte van huisartsen rondom digitaal contact met zorgconsumenten.