Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Susanne Cornelis-Klitsie

Product Owner

Susanne Klitsie BeterDichtbij
“Met techniek maken we ons leven makkelijker. Ik geloof dat we de techniek die we nu in ons dagelijks leven gebruiken, ook voor de zorgsector relevant is. Bij zorg kunnen veel emoties komen kijken, juist dan is gemak zo belangrijk. Het is bijzonder om te zien hoe enthousiast gebruikers van BeterDichtbij zijn. Mijn droom voor BeterDichtbij is dat de dienst voor iedereen beschikbaar komt voor makkelijk en veilig contact tussen consumenten en zorgprofessionals.”

Susanne Cornelis-Klitsie is product owner bij BeterDichtbij en werkt elke dag aan het doorontwikkelen van het BeterDichtbij platform, samen met het technisch team van BeterDichtbij en projectleiders in deelnemende organisaties. Eerder werkte ze bij de Minddistrict in Engeland, e-healthaanbieder in onder andere de GGZ. Susanne studeerde Beleid en Management in de Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, en onderzocht de factoren voor een succesvolle e-healthimplementatie. Deze kennis en ervaring neemt ze met enthousiasme mee in de doorontwikkeling van het BeterDichtbij platform.