Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Vivian Visser

Product Owner

Vivian Visser
“Een afspraak maken, vervoer regelen, de voorbereiding en misschien ook wel spanning voor een gesprek met de arts. Het kan veel energie en tijd kosten om naar een ziekenhuisafspraak te gaan. Dat geldt voor iedereen, maar zeker ook als je al wat ouder bent. Met BeterDichtbij kunnen mensen zich makkelijker voorbereiden op een afspraak, en kan een afspraak soms zelfs worden voorkomen of gewoon vanuit huis plaatsvinden. Ik vind het heel mooi om daaraan bij te dragen in mijn dagelijkse werk. BeterDichtbij geeft gemak én kan als een geruststelling voelen: je hebt een korte lijn met je eigen zorgverlener. En dat doet de kwaliteit van zorg natuurlijk ook goed.”

Vivian Visser is product owner bij BeterDichtbij en werkt samen met het technisch team van BeterDichtbij aan de doorontwikkeling van de digitale dienst. Vivian is opgeleid als Toegepast Gerontoloog (generalist op ouderenvraagstukken) en werkte eerder onder andere aan innovatie en kwaliteit bij ouderenzorgorganisatie Amsta in Amsterdam. De ervaring die ze daar opdeed en haar gedrevenheid om de zorg ook juist voor ouderen makkelijker te maken, zet ze nu in om verder te bouwen aan BeterDichtbij als digitale dienst in de deelnemende zorgorganisaties. Eerder nam Vivian binnen BeterDichtbij de rol van projectmanager op zich.