Op dit moment is er een technische storing waardoor het BeterDichtbij platform nu tijdelijk niet bereikbaar is. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een oplossing om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Aan de slag

Ik ben mijn pincode of wachtwoord vergeten, wat nu?

Bent u uw pincode of wachtwoord vergeten? Dan kunt u die eenvoudig opnieuw instellen

1. Ik gebruik BeterDichtbij op mijn telefoon
    2. Ik gebruik BeterDichtbij op mijn computer

Ik gebruik BeterDichtbij op mijn telefoon

U kunt uw pincode eenvoudig opnieuw instellen door de volgende stappen te doorlopen:

1. U opent de BeterDichtbij app
  2. Klik op de link ‘Pincode vergeten?’
  3. Beantwoord de vragen over uw persoonlijke gegevens. U vult hier de gegevens in die u eerder heeft gebruikt voor de BeterDichtbij app.
  4. Nu krijgt u een 6-cijferige Bevestigingscode toegestuurd per SMS. Vul deze in als hierom wordt gevraagd.
  5. U bent er bijna: tot slot vult u een zelfgekozen 5-cijferige pincode in. Ter controle vult u deze twee keer in.

U bent klaar en kunt nu weer inloggen in de BeterDichtbij app.

Gebruikt u een mobiele telefoon die beschikt over Touch ID of Face ID? Dan kunt u ook op die manier inloggen. Handig en veilig.

Ik gebruik BeterDichtbij op mijn computer

U kunt uw wachtwoord eenvoudig opnieuw instellen door de volgende stappen te doorlopen:

1. U gaat naar https://mijn.beterdichtbij.nl
  2. U klikt op de blauwe link ‘wachtwoord vergeten’ (deze staat onder de knop ‘Inloggen’)
  3. U vult uw eigen e-mailadres in (het e-mailadres wat u ook in de BeterDichtbij app hebt gebruikt), kiest bij gebruikerstype voor de optie ‘Patiënt’ en klikt op ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’
  4. U ontvangt nu een SMS die u bij stap 5 nodig hebt. U ontvangt ook een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord te kiezen. Klik op deze link in de e-mail zodat de BeterDichtbij website opnieuw opent. U kunt nu zelf een eigen wachtwoord instellen. Onthoud deze goed. U heeft dit wachtwoord weer nodig als u de volgende keer wilt inloggen op de website.
  5. Ter beveiliging vindt nu nog een extra verificatie plaats. U vult hiervoor in het laatste veld de bevestigingscode in die u per SMS op uw telefoon zojuist heeft ontvangen.
  6. Tot slot klikt u op ‘Verder’.

U bent klaar en kunt nu weer inloggen in de BeterDichtbij.

Bent u hiermee geholpen?
0 van 1 zijn hiermee geholpen