Let op: in verband met onderhoud is BeterDichtbij tijdelijk niet bereikbaar.
Vanaf zaterdag 2 november 17.00 uur kunt u de app en het webplatform weer gebruiken.

Aan de slag

Ik ben mijn pincode vergeten, wat nu?

Bent u uw pincode vergeten? Dan kunt u die eenvoudig opnieuw instellen door deze stappen te volgen:

1. Klik op de link ‘Pincode vergeten?’
  2. Beantwoord de vragen over uw persoonlijke gegevens. U vult hier de gegevens in die u eerder heeft gebruikt voor de BeterDichtbij app.
  3. Nu krijgt u een 6-cijferige Bevestigingscode toegestuurd per SMS. Vul deze in als hierom wordt gevraagd.
  4. U bent er bijna: tot slot vult u een zelfgekozen 5-cijferige pincode in. Ter controle vult u deze twee keer in.

U bent klaar en kunt nu weer inloggen in de BeterDichtbij app.

Gebruikt u een iPhone? Dan kunt u sinds kort ook inloggen met uw vingerafdruk via Touch ID. Handig en veilig.