Ik ben mijn pincode vergeten, wat nu?

Bent u uw pincode vergeten? Klik op de link ‘Pincode vergeten?’ en beantwoord de vragen die u vervolgens krijgt. U krijgt zo de mogelijkheid om een nieuwe pincode in te stellen voor de app.

Gebruikt u een iPhone? Dan kunt u sinds kort ook inloggen met uw vingerafdruk via Touch ID. Handig en veilig.

PS: heeft u de nieuwste versie van de BeterDichtbij app al gedownload? Doe het nu, zodat u ook na 5 januari nog gewoon gebruik kunt maken van de BeterDichtbij app. Ga naar: