De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Hulp bij problemen

Ik heb een nieuwe telefoon én een nieuw telefoonnummer

In dat geval is het vooral belangrijk dat je nieuwe telefoonnummer aan je BeterDichtbij app gekoppeld wordt.

Als je oude telefoon nog in gebruik is, kun je via onderstaande stappen je telefoonnummer wijzigen:

1. Open de BeterDichtbij app op je oude toestel, en log in met je pincode.
  2. Klik op de knop ‘Mijn profiel‘ en klik hierna op de regel ‘Profiel bewerken’.
  3. Klik op het oude telefoonnummer, pas het nummer aan en klik hierna op ‘Opslaan
  4. Je ontvangt nu een SMS op je nieuwe telefoonnummer met hierin een code. Vul de code in en klik op ‘Opslaan‘ Je telefoonnummer is nu aangepast.

Nu kun je de BeterDichtbij app activeren op je nieuwe toestel met je nieuwe telefoonnummer!

Heb je geen toegang meer tot je oude telefoon en kun je dus niet meer het 06-nummer wijzigen in je BeterDichtbij app? Via je zorgverlener kun je een verzoek indienen om je 06-nummer te laten wijzigen in je account.