Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Hulp bij problemen

Ik kan geen berichten sturen

  • Kunt u geen bericht sturen omdat uw gesprekkenoverzicht leeg is?

In dit geval heeft u nog geen gespreksuitnodiging(en) ontvangen vanuit uw zorgverlener(s). Als u contact opneemt met uw zorgverlener of polikliniek, kunt u daar aangeven dat u graag een nieuw gesprek wilt in de BeterDichtbij app. Zij zullen daar een gesprek voor u aanmaken en deze versturen naar u. Zodra ze dit gedaan hebben krijgt u een e-mail en hoeft u alleen nog maar de BeterDichtbij app te openen. Het nieuwe gesprek zal vanzelf in uw lijst met gesprekken verschijnen.

  • Kunt u geen bericht sturen omdat het gesprek ‘Gesloten’ of ‘Niet langer actief’ is? In dat geval heeft uw zorgverlener het gesprek afgesloten.

Ook nu kunt u het beste even contact opnemen met uw zorgverlener of de betreffende polikliniek. U kunt daar aangeven dat u graag een bericht zou willen sturen via BeterDichtbij en vragen of ze het gesprek opnieuw willen openen. Als ze uw gesprek geopend hebben kunt u weer berichten sturen via het gesprek in BeterDichtbij.

Kunt u om een andere reden geen bericht sturen of hebben de bovenstaande oplossingen niet geholpen? Neem dan contact op met onze servicedesk. Wij zoeken graag de oorzaak voor u op. 

Wilt u iemand spreken? Neem gerust contact op.

Maandag t/m vrijdag: 08:30 tot 21:00

Zaterdag en zondag: 12.00 tot 17.00