De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Voor het eerst activeren

Heeft je arts of zorgverlener je uitgenodigd voor BeterDichtbij? Dan activeer je gemakkelijk de BeterDichtbij app op je toestel.

1. Download de BeterDichtbij app in de Google Play Store.
  2. Open de BeterDichtbij app. Lees de gebruikersvoorwaarden en klik rechts bovenin op ‘Akkoord’.
  3. Sta toe dat BeterDichtbij je meldingen mag sturen.
  4. 3. Vul de gevraagde gegevens in, zoals jouw mobiele telefoonnummer. Gebruik dezelfde gegevens die bekend zijn bij jouw zorgverlener.

! Ga je BeterDichtbij gebruiken voor contact namens iemand anders, zoals een vader, moeder of kind? Dan vul je je eigen gegevens in.

5. Nu ontvang je een SMS met een code om je gegevens te bevestigen. Vul deze code in en klik op ‘Verifieer’.
  6. Je ontvangt nu een code per e-mail. Vul deze in. Het kan zijn dat je eerst je e-mailadres moet invullen. Klik hierna op ‘Verder’.
  7. Stel een zelfgekozen 5-cijferige pincode in. Je vult je pincode twee keer in, ter controle. Onthoud deze goed, want je hebt deze nodig als je de volgende keer inlogt.

Klaar! Je hebt de BeterDichtbij app geactiveerd.
Nu kun je eenvoudig en veilig berichten sturen of beeldbellen met jouw zorgverlener.

Heeft je arts of zorgverlener je uitgenodigd voor BeterDichtbij? Dan activeer je gemakkelijk de BeterDichtbij app op je toestel.

1. Download de BeterDichtbij app in de Apple App Store.
  2. Open de BeterDichtbij app. Lees de gebruikersvoorwaarden en klik rechts bovenin op ‘Akkoord’.
  3. Sta toe dat BeterDichtbij je meldingen mag sturen.
  4. 3. Vul de gevraagde gegevens in, zoals jouw mobiele telefoonnummer. Gebruik dezelfde gegevens die bekend zijn bij jouw zorgverlener.

! Ga je BeterDichtbij gebruiken voor contact namens iemand anders, zoals een vader, moeder of kind? Dan vul je je eigen gegevens in.

5. Nu ontvang je een SMS met een code om je gegevens te bevestigen. Vul deze code in en klik op ‘Verifieer’.
  6. Je ontvangt nu een code per e-mail. Vul deze in. Het kan zijn dat je eerst je e-mailadres moet invullen. Klik hierna op ‘Verder’.
  7. Stel een zelfgekozen 5-cijferige pincode in. Je vult je pincode twee keer in, ter controle. Onthoud deze goed, want je hebt deze nodig als je de volgende keer inlogt.

Klaar! Je hebt de BeterDichtbij app geactiveerd.
Nu kun je eenvoudig en veilig berichten sturen of beeldbellen met jouw zorgverlener.

Heeft je arts of zorgverlener je uitgenodigd voor BeterDichtbij? Dan activeer je gemakkelijk BeterDichtbij op je computer.

1. Ga naar de e-mail die je van je zorgverlener via BeterDichtbij hebt ontvangen.
  2. Onderaan deze e-mail, onder het kopje ‘Heb je vragen’, zie je een link ‘Activeer je account‘. Klik daarop.
  3. Je komt nu automatisch in een webbrowser. Vul een door jou zelf gekozen wachtwoord in. Dit wachtwoord heb je nodig om op latere momenten opnieuw in te loggen.
  4. Vul verder de gevraagde gegevens in, zoals je naam en telefoonnummer.
  5. Lees de algemene voorwaarden en vink deze, indien akkoord, aan en klik op ‘Verder’.
  6. Je ontvangt nu per SMS een bevestigingscode. Vul deze in en klik op ‘Opslaan’.

Je bent nu geregistreerd en ingelogd op de BeterDichtbij website voor gebruik op je computer. Je kunt nu makkelijk en veilig in gesprek met je zorgverlener.

Heb je eerder de BeterDichtbij app al geactiveerd? Ga dan naar https://mijn.beterdichtbij.nl en klik op de regel ‘Wachtwoord vergeten’. Vul je e-mailadres in. Hierna kan je zelf een wachtwoord instellen voor je webaccount.