Op welke type telefoons kan ik BeterDichtbij gebruiken?

U kunt BeterDichtbij op iPhone’s en Android-telefoons gebruiken. Een Android telefoon is bijvoorbeeld de Samsung, Sony, LG of Huawei. Om BeterDichtbij altijd veilig te kunnen gebruiken, is het belangrijk dat u de laatste versie van de app op uw telefoon heeft gedownload. BeterDichtbij werkt dan goed op:

• Android-telefoons met het Android besturingssysteem 5.0 of hoger
  • iPhone’s met het iOS besturingssysteem 10.0 of hoger

Apple en Android logos

! Op Windows telefoons kunt u BeterDichtbij niet gebruiken.

U kunt BeterDichtbij trouwens ook gebruiken op uw iPad of andere tablet en op uw computer.