Op dit moment is er een storing bij een leverancier van ons waardoor beeldbellen via BeterDichtbij nu tijdelijk niet mogelijk is. Ons technisch team en onze leverancier zijn hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor de onderbreking. Zodra de storing is opgelost laten we dat direct weten.

Hoe werkt het?

Op welke type telefoons kan ik de BeterDichtbij app gebruiken?

U kunt BeterDichtbij op iPhone’s en Android-telefoons gebruiken. Een Android telefoon is bijvoorbeeld de Samsung, Sony, LG of Huawei. Om BeterDichtbij altijd veilig te kunnen gebruiken, is het belangrijk dat u de laatste versie van de app op uw telefoon heeft gedownload. BeterDichtbij werkt dan goed op:

• Android-telefoons met het Android besturingssysteem 5.0 of hoger
  • iPhone’s met het iOS besturingssysteem 10.0 of hoger

Apple en Android logos

! Op Windows telefoons kunt u BeterDichtbij niet gebruiken.

U kunt BeterDichtbij trouwens ook gebruiken op uw iPad of andere tablet en op uw computer.

Bent u hiermee geholpen?
4 van 5 zijn hiermee geholpen