Op dit moment is het BeterDichtbij platform tijdelijk niet bereikbaar, i.v.m. gepland onderhoud. Vanaf zaterdagmiddag 7 november kunt u BeterDichtbij weer gebruiken.

Aan de slag

Hoe log ik in voor BeterDichtbij?

U kunt inloggen voor BeterDichtbij, nadat u zich voor het eerst hebt geregistreerd voor de BeterDichtbij app of BeterDichtbij op uw computer. Daarna logt u zo in:

Inloggen in de BeterDichtbij app doet u met uw 5-cijferige pincode of met uw vingerafdruk of gezichtsherkenning. De pincode hebt u zelf gekozen en ingesteld. Weet u de pincode niet meer? Stel dan een nieuwe pincode in.

Inloggen op BeterDichtbij op uw computer doet u zo:

1. Ga naar https://mijn.beterdichtbij.nl
  2. Vul uw e-mailadres in zoals bij ons bekend.
  3. Vul uw wachtwoord in. Dat wachtwoord hebt u zelf gekozen en ingesteld.
  4. Kies bij rol: Patiënt
  5. U ontvangt nu een SMS met authenticatiecode op uw mobiele telefoon
  6. Vul de authenticatiecode in

Klaar, u bent nu ingelogd.

Lukt het inloggen niet, bekijk dan hier wat de mogelijke oorzaak kan zijn.

Bent u hiermee geholpen?
10 van 13 zijn hiermee geholpen