Ik heb een nieuwe telefoon of telefoonnummer. Hoe kan ik BeterDichtbij blijven gebruiken?

Als u een nieuwe telefoon of telefoonnummer hebt, wilt u BeterDichtbij natuurlijk gewoon blijven gebruiken. Dat kan!

Wat is uw situatie?

Ik heb een nieuwe telefoon en mijn nummer is hetzelfde gebleven

Heeft u een nieuwe telefoon en is uw telefoonnummer hetzelfde gebleven? U kunt BeterDichtbij makkelijk op uw nieuwe telefoon installeren in deze 5 stappen:

1. Download de BeterDichtbij app op uw nieuwe telefoon
  2. Open de app en accepteer de Algemene Voorwaarden
  3. Klik onderaan in het startscherm op de link ‘Al eerder geregistreerd’
  4. Volg nauwkeurig de stappen die nu volgen. Het is belangrijk dat u hier dezelfde gegevens invult als waar u eerder mee geregistreerd bent
  5. Heeft u de vragen beantwoord? Dan ontvangt u een tweede SMS met een Bevestigingscode, voor uw veiligheid. Vul deze in als hierom in de app wordt gevraagd

U hebt nu de BeterDichtbij app goed geregistreerd op uw nieuwe telefoon. De volgende keer logt u weer eenvoudig in met uw pincode.

Let op: Het is niet mogelijk uw BeterDichtbij op meerdere apparaten tegelijk te installeren, in verband met veiligheid. Wanneer u BeterDichtbij op een nieuwe telefoon installeert, dan wordt uw BeterDichtbij account op uw oude apparaat verwijderd.

Ik heb alleen een nieuw telefoonnummer en mijn telefoon is dezelfde gebleven

Heeft u een nieuw telefoonnummer en is uw telefoon hetzelfde gebleven? Dan kunt u BeterDichtbij gemakkelijk opnieuw instellen op uw telefoon door uw profiel te bewerken. Volg in deze 4 stappen:

1. Open de BeterDichtbij app op uw telefoon en log in met uw pincode
  2. Klik op het menu: de 3 liggende streepjes links bovenin uw scherm en selecteer ‘Mijn profiel’ in het menu
  3. Klik op ‘Wijzigen’ naast uw oude telefoonnummer en pas uw telefoonnummer hier aan. Ter controle wordt hier ook om uw postcode gevraagd, vul deze ook in
  4. Heeft u de vragen beantwoord? Dan ontvangt u een tweede SMS met een Bevestigingscode, voor uw veiligheid. Vul deze in als hierom in de app wordt gevraagd

U hebt nu de BeterDichtbij app goed geregistreerd op uw nieuwe telefoon. De volgende keer logt u weer eenvoudig in met uw pincode.

Ik heb zowel een nieuwe telefoon als telefoonnummer

Heeft u een nieuw telefoonnummer én een nieuwe telefoon? Dan helpen we u graag verder om weer makkelijk en veilig gebruik te kunnen maken van BeterDichtbij.

Neem contact met BeterDichtbij op.