Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Zorgprofessionals

Kan ik mijn patiënt ook uitnodigen voor BeterDichtbij, wanneer deze persoon al BeterDichtbij gebruikt voor iemand anders?

Het is mogelijk voor de patiënt om binnen één BeterDichtbij account zowel gesprekken te voeren met zijn/haar eigen arts als een of meerdere gesprekken te voeren met zorgverlener(s) van bijvoorbeeld zijn/haar kind, partner, ouder etc.

Dit gaat dan als volgt;

1. Persoon heeft in verleden al de BeterDichtbij app geactiveerd met telefoonnummer A en e-mailadres B voor een gesprek met zorgverlener van kind X
De zorgverlener van kind X heeft van dit gesprek een zogenaamd contactpersoongesprek gemaakt.

2. Op een later moment is er ook de wens dat persoon contact legt met eigen zorgverlener.
Zorgverlener van persoon nodigt persoon zelf uit voor een nieuw BeterDichtbij gesprek. In deze uitnodiging wordt exact hetzelfde telefoonnummer en e-mailadres genoteerd als waarmee deze persoon eerder de BeterDichtbij app al heeft geactiveerd (voor het gesprek met zorgverlener van kind X)

3. Wanneer zorgverlener de persoon dan een BeterDichtbij uitnodiging verstuurt voor een (nieuw) gesprek, ontvangt deze persoon hiervan een e-mail notificatie. Wanneer persoon inlogt in de BeterDichtbij app ziet persoon twee gesprekken staan;
- Eén contactpersoongesprek met zorgverlener van kind X
- Eén patiëntgesprek met eigen zorgverlener.

 

Binnen een BeterDichtbij account kunnen er dus meerdere gesprekken gevoerd worden, over verschillende personen, met verschillende zorgverleners, uit verschillende zorgorganisaties.

Enige wat van belang is, is dat er altijd exact dezelfde combinatie van gegevens (telefoonnummer en mailadres) waarmee persoon eerder de BeterDichtbij app heeft geactiveerd, ingevuld dient te worden bij het aanmaken van een nieuw gesprek.

Hans Stuurman servicedesk medewerker bij BeterDichtbij
Celine Hillenaar

Wil je iemand spreken? Neem gerust contact op.

Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 21.00

Zaterdag en zondag: 12.00 tot 17.00