De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

De app gebruiken

Hoe wijzig ik mijn persoonlijke gegevens?

• Profielgegevens wijzigen
    Je kunt je persoonlijke gegevens zelf eenvoudig wijzigen via de BeterDichtbij app.
  1. Open de BeterDichtbij app en log in met je pincode.
  2. Druk rechts onderin op de knop ‘Mijn profiel‘ en klik vervolgens bovenin op  ‘Profiel bewerken’.
  3. Klik op de gegevens die je wilt aanpassen.
  4. Klik op ‘Opslaan’.

Je gegevens zijn nu aangepast in je BeterDichtbij profiel.

Je pincode wijzigen kan natuurlijk ook. Klik hier om te lezen hoe dit werkt (https://www.beterdichtbij.nl/support/ik-kan-meer-inloggen-hoe-los-ik-dit-op/).

• Ziekenhuis wijzigen
    Is je ziekenhuis veranderd? Zo kun je zelf je ziekenhuis aanpassen in de BeterDichtbij app:

1. Open de BeterDichtbij app en log in met je 5-cijferige pincode.
    2. Druk rechts onderin het scherm op ‘Mijn profiel‘.
    3. Druk vervolgens op ‘Mijn ziekenhuis‘.
    4. Hier kan je rechts bovenin op ‘Wijzig’ drukken om je ziekenhuis te wijzigen.
    5. Kies het wenste ziekenhuis uit de lijst (of zoek het ziekenhuis bovenin via de zoekbalk op).
    6. Het ziekenhuis is in je profiel gewijzigd.

Let op: je kunt via BeterDichtbij met meerdere zorgverleners tegelijk contact hebben, ook bij meerdere zorgorganisaties. Het ziekenhuis dat je kiest, hoeft dus niet je enige ziekenhuis te zijn.

• Profielgegevens wijzigen
    Wil je via de computer of laptop je gegevens wijzigen in je BeterDichtbij account? Dat kan via onderstaande stappen:
  1. Log in via https://mijn.beterdichtbij.nl.
  2. Klik rechts bovenin op je naam
  3. Klik op ‘Profiel’.
  4. Klik op de tekstbalk(en) en wijzig je gegevens.
  5. Klik onderaan de pagina op ‘Wijzigingen opslaan

Je wachtwoord wijzigen kan natuurlijk ook. Hier lees je meer over hoe dit werkt.

• Ziekenhuis wijzigen
    Is je ziekenhuis veranderd? Zo kun je zelf je ziekenhuis aanpassen in BeterDichtbij op je computer of laptop:

1. Ga op een computer of laptop naar de website https://mijn.beterdichtbij.nl en log in met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord.
    2. Als je bent ingelogd, klik je rechtsboven op je naam en vervolgens op ‘Mijn zorgorganisatie’.
    3. Wijzig het getoonde ziekenhuis.

Let op: je kunt via BeterDichtbij met meerdere zorgverleners tegelijk contact hebben, ook bij meerdere organisaties. Het ziekenhuis dat je kiest, hoeft dus niet uw enige ziekenhuis te zijn.