De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

De app gebruiken

Hoe deel ik een foto of bestand?

Je kunt foto’s, PDF’s en gegevens uit andere apps delen met je zorgverlener via de BeterDichtbij app op je telefoon.

Een Excel- of Word-bestand kun je niet delen via BeterDichtbij in verband met veiligheid.

Het werkt zo:

1. Ga naar de foto, PDF of de app met gegevens die je wilt delen
  2. Klik op de deelknop
  3. Selecteer de BeterDichtbij app
  4. De BeterDichtbij app wordt geopend. Log in met je eigen 5-cijferige pincode.
  5. Selecteer je zorgverlener en verstuur het bestand

Gelukt! Je hebt nu je eerste bestand verstuurd.

Een foto kun je ook via de BeterDichtbij app zelf maken. Klik dan op het camera-icoontje, maak je foto en verstuur deze naar je zorgverlener.

Lukt het niet? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Je kunt foto’s, PDF’s en gegevens uit andere apps delen met je zorgverlener via de BeterDichtbij app op je telefoon.

Een Excel- of Word-bestand kun je niet delen via BeterDichtbij in verband met veiligheid.

Het werkt zo:

1. Ga naar de foto, PDF of de app met gegevens die je wilt delen.
  2. Klik op de deelknop.
  3. Selecteer nu eenmalig de BeterDichtbij app door op ‘Meer’ te klikken.
  4. Klik op de BeterDichtbij app.
  5. De BeterDichtbij app wordt geopend. Log in met je eigen 5-cijferige pincode.
  6. Selecteer je zorgverlener en verstuur het bestand. Gelukt! Je hebt nu je eerste bestand verstuurd. Lukt het niet? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Je kunt foto’s, PDF’s en gegevens uit andere apps delen met je zorgverlener via BeterDichtbij op je computer.

Een Excel- of Word-bestand kun je niet delen via BeterDichtbij in verband met veiligheid.

Het werkt zo:

1. Je logt in op BeterDichtbij op je computer en opent het gesprek waarin je het bestand wilt delen. Onder het gespreksvenster, zie je een knop ‘Bijlage’. Klik hierop.
  2. Klik nu op de knop ‘Bijlage toevoegen’. Selecteer het bestand dat je wilt delen. Er verschijnt een groen vinkje; het bestand is geüpload.
    ! Let op: bestanden mogen maximaal 10MB groot zijn.
  3. Je klikt tot slot op de blauwe knop ‘Toevoegen’ om je bestanden toe te voegen aan het bericht.
  4. De bijlage is toegevoegd, je kan een bericht typen voor je zorgverlener en daarna klik je op ‘Versturen.

Gelukt! Je hebt nu je eerste bestand verstuurd.

Wil je meerdere bestanden sturen? Voeg dan meerdere keren een bijlage toe.
Lukt het niet? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.