Op dit moment is er een storing bij een leverancier van ons waardoor beeldbellen via BeterDichtbij nu tijdelijk niet mogelijk is. Ons technisch team en onze leverancier zijn hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor de onderbreking. Zodra de storing is opgelost laten we dat direct weten.

Hoe werkt het?

Hoe deel ik bestanden met mijn zorgverlener via BeterDichtbij?

U kunt foto’s, PDF’s en gegevens uit andere apps delen met uw zorgverlener via BeterDichtbij.

Deelfunctie naar BeterDichtbijHet werkt eenvoudig:

• Ga naar de foto, PDF of de app met gegevens die u wilt delen
  • Klik op de deelknop
  • Selecteer de BeterDichtbij app
    • iPhone-gebruikers selecteren hier eenmalig eerst de BeterDichtbij app nog even door op ‘Meer’ te klikken
  • U wordt automatisch verwezen naar BeterDichtbij en logt in
  • Selecteer uw zorgverlener en verstuur het bestand

Gelukt! U heeft nu u uw eerste bestand verstuurd.

Lukt het niet, dan kan het komen omdat u een excel of word bestand stuurt. Dit kan vanwege veiligheid niet. Lukt het om een andere reden niet, neem dan contact met ons op. Wij kijken graag even met u mee.

Bent u hiermee geholpen?
1 van 1 zijn hiermee geholpen