Op dit moment is het BeterDichtbij platform tijdelijk niet bereikbaar, i.v.m. gepland onderhoud. Vanaf zaterdagmiddag 7 november kunt u BeterDichtbij weer gebruiken.

Hoe werkt het?

Hoe deel ik bestanden met mijn zorgverlener via BeterDichtbij op mijn telefoon of computer?

U kunt foto’s, PDF’s en gegevens uit andere apps delen met uw zorgverlener via BeterDichtbij op uw computer of via de app op uw telefoon.

1. Ik wil bestanden delen via BeterDichtbij op mijn mobiele telefoon
  2. Ik wil bestanden delen via BeterDichtbij op mijn computer

Deelfunctie naar BeterDichtbij

Bestanden delen via mijn mobiele telefoon

Het werkt eenvoudig:

• Ga naar de foto, PDF of de app met gegevens die u wilt delen
  • Klik op de deelknop
  • Selecteer de BeterDichtbij app
    • iPhone-gebruikers selecteren hier eenmalig eerst de BeterDichtbij app nog even door op ‘Meer’ te klikken
  • U wordt automatisch verwezen naar BeterDichtbij en logt in
  • Selecteer uw zorgverlener en verstuur het bestand

Gelukt! U heeft nu u uw eerste bestand verstuurd.

Bestanden delen via mijn computer

U kunt foto’s, PDF’s en gegevens delen met uw zorgverlener via BeterDichtbij.

Het werkt als volgt:

1. U logt in op BeterDichtbij op uw computer en opent het gesprek waarin u het bestand wilt delen. Onder het gespreksvenster, ziet u een knop ‘bijlage’. Klik hierop.
  2. Klik nu op de knop ‘Bijlage toevoegen, selecteer het bestand dat u wilt delen. Er verschijnt een groen vinkje het bestand is geüpload.
    Let op: bestanden mogen maximaal 10MB groot zijn. Bijna klaar! U klikt tot slot op de blauwe knop ‘Toevoegen’ om uw bestanden toe te voegen aan het bericht.
  3. De bijlage is toegevoegd, u kan een bericht typen voor uw zorgverlener en daarna klikt u op versturen. Het bericht en bestand zijn verzonden naar uw zorgverlener.

Wilt u meerdere bestanden sturen? Voeg dan meerdere bijlagen toe bij ‘Bijlage toevoegen’.

Lukt het niet, dan kan het komen omdat u een Excel- of Word-bestand stuurt. Dit kan vanwege veiligheid niet. Lukt het om een andere reden niet, neem dan contact met ons op. Wij kijken graag even met u mee.

Bent u hiermee geholpen?
2 van 2 zijn hiermee geholpen