Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Uitbreiding BeterDichtbij Academie met nieuwe kennisvideo’s over digitaal contact

De BeterDichtbij Academie is uitgebreid met nieuwe kennisvideo’s. Precies een maand geleden werd deze nieuwe plek voor kennis en inspiratie over digitaal contact ‘geopend’. Steeds meer ziekenhuizen hebben de video’s in gebruik op het eigen intranet of academie. De korte en praktische kennisvideo’s helpen zorgverleners optimaal gebruik te maken van digitaal contact in de dagelijkse praktijk.

Kennisvideo's BeterDichtbij Academie

Nieuwe kennisvideo’s

Een set van 10 kennisvideo’s zijn nu voor iedereen beschikbaar op de BeterDichtbij Academie. Een overzicht:

Bekijk alle kennisvideo’s

Vrij beschikbaar, ook in de eigen organisatie

De kennisvideo’s zijn vrij beschikbaar en kunnen zonder inlog bekeken worden. Ook is het mogelijk om de video’s in de eigen zorgorganisatie te delen, als link (embedded indien gewenst) of als losse bestanden. Neem contact met ons op, dan maken we dit in orde.

Meer kennisvideo’s worden nu opgenomen, deze volgen verderop dit voorjaar. Suggesties voor de video’s zijn altijd welkom? Laat ons gerust je idee of opmerking weten.

BeterDichtbij Academie logoOver de BeterDichtbij Academie

Digitale services hebben in steeds meer ziekenhuizen en andere zorgorganisaties een vaste plek gekregen. En het gebruik groeit elke dag, bijvoorbeeld via de digitale dienst BeterDichtbij. Daarmee groeit ook de behoefte aan structurele trainingen en verdere verdieping van kennis en vaardigheden over digitaal communiceren in de zorg. In de toekomst wordt structureel scholingsaanbod over digitale zorg, bovendien een vereiste van de inspectie. De BeterDichtbij Academie bestaat uit drie onderdelen: de praktische kennisvideo’s, inspirerende events en webinars en verdiepende vaardigheidstrainingen.

Meer weten of direct aan de slag?

Neem vooral een kijkje op de BeterDichtbij Academie: www.beterdichtbij.nl/academie

Voor meer informatie of interesse in de kennisvideo’s en leermodules voor jouw organisatie of het leermanagementsysteem van de eigen organisatie, neem gerust contact op.