Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Dit zijn de BeterDichtbij events en webinars tijdens Slimme Zorg Estafette 2023

Digitaal contact voor iedereen. Dat is het thema waarbinnen BeterDichtbij veel inspirerende en interactieve events en webinars organiseert tijdens de Slimme Zorg Estafette 2023. Zo vinden er inspiratiesessies plaats voor poli-assistenten in Deventer Ziekenhuis, ziekenhuis Nij Smellinghe en Elkerliek, en geven we samen met partners een webinar. En voor alle zorgorganisaties die deelnemen aan BeterDichtbij, is er een communicatietoolkit beschikbaar.

Digitaal contact voor iedereen

Slimme Zorg Estafette De inzet van digitaal contact groeit hard, met nu al bijna een half miljoen Nederlanders die zo contact hebben met hun zorgverlener(s). Hoe pas je digitaal contact in de hele patiëntreis als poli-assistent of zorgverleners? Wat kun je doen om alle patiënten van jouw ziekenhuis de gelegenheid te geven om van digitale zorg gebruik te maken? En hoe stel zet digitaal contact in voor iedereen: begrijpelijk en helder?

Tijdens de campagnemaand Slimme Zorg Estafette 2023 in februari, gaan we verder in op het thema ‘Digitaal contact voor iedereen’.

Agenda BeterDichtbij events en webinars tijdens de Slimme Zorg Estafette

Inspiratiesessies digitaal contact op de poli, in gastziekenhuizen.

Digitaal contact draagt bij aan makkelijkere zorg, voor zorgverleners en hun patiënten. BeterDichtbij helpt daarbij op de poli, als poli-assistent, medisch secretaresse of zorgverlener. Welke slimme tips zijn er om hier nog meer uit te halen in de dagelijkse praktijk? En hoe zet je digitaal contact in op het juiste moment? Tijdens de Inspiratiesessies ‘Digitaal contact op de poli’ gaan we aan de slag met deze vragen.

Dinsdag 7 februari in Deventer Ziekenhuis

Vrijdag 17 februari in Franciscus Gasthuis en Vlietland in Rotterdam

Dinsdag 21 februari in ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten

Dinsdag 27 februari in Elkerliek ziekenhuis in Helmond

Logo's gastziekenhuizen BeterDichtbij - Slimme Zorg Estafette

Webinar ‘Digitaal contact voor iedereen’ samen met Stichting Digisterker

Hoe geef je iedereen de mogelijkheid om van digitale zorg gebruik te maken, ook als mensen niet zo digitaal zelfverzekerd of vaardig zijn? Wat werkt en wat ook niet, en welke kansen biedt samenwerken tussen bibliotheken en zorgorganisaties zoals ziekenhuizen? In het webinar ‘Digitale zorg voor iedereen’, delen Stichting Digisterker en BeterDichtbij ervaringen en adviezen uit de dagelijkse praktijk. Laat je inspireren met concrete praktijkvoorbeelden en handvatten, waarmee je direct zelf verder aan de slag kunt gaan in jouw regio of organisatie.

Dinsdag 14 februari, digitaal via Zoom

BeterDichtbij Academie logo

Vraag, idee of hulp nodig?

Laat het ons weten, we denken en helpen graag mee met events, webinars of andere activiteiten.

Neem contact op via marketing@beterdichtbij.nl. Of bel direct met Thymo Rijneveld (06 19 15 93 40).