Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Merem Medische Revalidatie zet BeterDichtbij breed in voor eenvoudig digitaal contact

Alle patiënten van Merem Medische Revalidatie kunnen de BeterDichtbij app gebruiken voor eenvoudig digitaal contact. Als eerste revalidatiecentrum in Nederland is Merem in het najaar van 2022 gestart met de inzet van BeterDichtbij bij de locaties Almere (Flevoziekenhuis) en Hilversum. Door de brede inzet van BeterDichtbij kunnen alle patiënten nog makkelijker contact opnemen met de afdeling planning en het medisch secretariaat. Een mooie stap naar het makkelijker maken van de revalidatiezorg voor zorgverleners en hun patiënten.

Kernbeeld Merem

Zorg dichterbij de patiënt

De BeterDichtbij app stelt patiënten in staat om digitaal in contact te blijven met Merem, eenvoudig en wanneer het hen uitkomt. Hiermee ontstaat een veilig en toegankelijk communicatiekanaal om te communiceren met de planningsafdeling en het medisch secretariaat. Via BeterDichtbij kunnen vragen worden gesteld, een afspraak worden gepland of een verhindering worden doorgegeven. Een uitkomst want hierdoor zijn patiënten niet meer genoodzaakt om te bellen. De ambitie van Merem is om BeterDichtbij begin 2024 uit te breiden naar behandelaren.

Het makkelijker maken van de revalidatiezorg

Door de brede inzet van BeterDichtbij zet Merem een mooie stap naar het makkelijker maken van de revalidatiezorg. Als landelijk communicatieplatform wordt BeterDichtbij momenteel ingezet door meer dan 50 ziekenhuizen en zorgorganisaties. BeterDichtbij is een initiatief van en voor de zorgsector zelf, en opgericht door de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en Vereniging van Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ).

Benieuwd naar de ervaringen bij Merem? Eerder gingen we in gesprek met Bauke Boezeman, Manager Zorglogistiek bij Merem. Hij heeft er samen met zijn collega’s voor gezorgd dat BeterDichtbij succesvol wordt ingezet op een van de locaties, namelijk de locatie in Almere in het Flevoziekenhuis. Lees de ervaringen >

Voor meer informatie over de inzet van BeterDichtbij bij Merem, bekijk je de website >