Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

BeterDichtbij toert door Nederland met thema werkplezier tijdens #SZE2024

Hoe draagt digitaal contact bij aan werkplezier van zorgprofessionals? Daarover gaan we tijdens de Slimme Zorg Estafette verder in gesprek. En dit thema raakt natuurlijk veel meer professionals dan alleen de zorgverleners zelf. Daarom toert het BeterDichtbij team door Nederland voor tafelgesprekken met zowel communicatie, HR, facilitair, innovatie en ICT. Daarnaast stellen we net als voorgaande jaren een communicatietoolkit beschikbaar over digitaal contact en BeterDichtbij aan alle zorgorganisaties. En we maken komende maand ook bekend welke mooie stap we zetten met de BeterDichtbij Academie, speciaal voor zorgprofessionals.

SZE2024 - Vrouw bij speeltuin met telefoon BeterDichtbij

SZE logoWerkplezier en digitalisering

Digitalisering kan een bijdrage leveren aan meer werkplezier. Zo zorgt digitalisering voor meer ruimte voor echte zorg, draagt het bij aan het loopbaanperspectief en geeft het ook de mogelijkheid om flexibeler en soms ook thuis te werken. Hoe benut je deze kansen effectief? En hoe ondersteun je zorgprofessionals optimaal vanuit jouw rol? Vanuit o.a. die actuele vragen organiseren we tafelgesprekken in ziekenhuizen onder de naam Tour de BeterDichtbij.

Tour de BeterDichtbij

De Tour de BeterDichtbij gaat langs bij onder meer het Wilhelmina Ziekenhuis Assen, Antonius Zorggroep en Bravis ziekenhuis.

Wil je hier meer over weten? Of wil je hier ook bij zijn of dit ook organiseren binnen jouw teams? Neem gerust contact op met Myrthe van Merkerk of Lieke Stokkers van BeterDichtbij.

Communicatietoolkit BeterDichtbij

De Slimme Zorg Estafette is ook een mooie gelegenheid om de inzet van BeterDichtbij en andere digitale zorg bij jouw patiënten/cliënten en zorgprofessionals onder de aandacht te brengen. Daarom stellen we vanuit BeterDichtbij een communicatietoolkit voor de campagnemaand beschikbaar aan alle 50+ deelnemende zorgorganisaties. Heb je er vragen over, neem gerust contact op met Thymo Rijneveld of Hannelore Geritan van BeterDichtbij.

We kijken uit naar een inspirerende maand met ongetwijfeld veel waardevolle verbindingen, inspirerende kennisuitwisselingen en nog meer werkplezier voor alle professionals in de zorg.