Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Direct in contact met uw gynaecologie patiënten. Wanneer u wilt.

BeterDichtbij, een initiatief gericht op digitale zorg

U wilt uw tijd als gynaecoloog natuurlijk graag zo efficiënt mogelijk inzetten, maar ook altijd de beste zorg bieden. Tegelijkertijd verzamelen uw patiënten steeds vaker zelf gegevens over hun zwangerschap, bloeddruk en gezondheid, gewoon op de eigen smartphone. Initiatieven gericht op digitale zorg bieden de kans om de zorg en service voor patiënten eenvoudiger te maken.

Daarom kiezen gynaecologen voor BeterDichtbij:

  • Initiatief van en voor de zorgsector
  • Makkelijk contact, op uw moment
  • Vinger aan de pols, ook thuis bij uw patiënt
  • EPD-koppeling en aangesloten op werkwijze poli

Eenvoudig en veilig digitale zorg inzetten bij gynaecologie

BeterDichtbij is een initiatief gericht op digitale zorg. Het is ontwikkeld voor en door de zorgsector. Met BeterDichtbij bent u eenvoudig en veilig in contact met uw gynaecologie patiënten. Wanneer u wilt. Uw patiënten gebruiken BeterDichtbij binnen een eenvoudige app. U werkt binnen een beveiligd webplatform, zoveel mogelijk gekoppeld aan uw eigen systemen en het EPD, zoals HiX en Nexus. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de gegevens die u uitwisselt met uw patiënt, niet in verkeerde handen valt. Daar kunt u op rekenen bij BeterDichtbij.

Begeleiding risicozwangerschap
(bijv. diabetes)

Via BeterDichtbij kunt u op een laagdrempelige manier uw patiënten begeleiden indien er sprake is van een zwangerschap met verhoogd risico. Een patiëntgroep die hier waarde aan kan hechten zijn bijvoorbeeld diabetespatiënten.

Post-operatief

 

Wanneer uw patiënten een operatie hebben ondergaan kunt u hen nazorg bieden via BeterDichtbij. Dit kan door bijvoorbeeld uitslagen uit te wisselen of oefeningen te delen via BeterDichtbij.

Vervanging telefonische vragen over fertiliteitstraject

BeterDichtbij kan dienen als vervanging voor de telefonische vragen rondom een fertiliteitstraject. Door BeterDichtbij in te zetten voor niet urgente vragen rondom een fertiliteitstraject hoeven uw patiënten dit niet meer te doen via de telefoon

Waarom contact met uw patiënten via BeterDichtbij?

Het is de ambitie van BeterDichtbij om de zorg voor u én uw patiënten makkelijker te maken. Gynaecologen verspreid over heel Nederland maken gebruik van BeterDichtbij om te communiceren met hun patiënten. Met BeterDichtbij heeft u de controle over wat u wilt delen met uw patiënten, eenvoudig en wanneer het u uitkomt. Gynaecologen geven aan dat deze vorm van digitale zorg hen tijd bespaart, en effectief is om hun patiënten te activeren.

Gynaecoloog die BeterDichtbij als digitale zorg inzet naar patiënten

Functionaliteiten BeterDichtbij voor zorgverleners

  • Automatiseren en inplannen van berichtgeving voor uw patiënten

  • Integratie met bestaande systemen: EPD, SAML 2.0 en HL7

  • Makkelijk overdragen binnen uw poli of praktijk

  • Eenvoudige koppeling met andere apps voor inzicht in data

Data delen gericht op gynaecologie via BeterDichtbij

Metingen veilig delen met u via BeterDichtbij

Uw fertiliteitpatiënten houden hun vruchtbaarheid misschien bij in ovulatie-apps. Het kan ook zijn dat uw patiënten met een risicozwangerschap, gebruik maken van thuismeetprogramma’s om hun zwangerschap te meten. Uw patiënten kunnen eenvoudig en veilig hun metingen met u delen via BeterDichtbij. Gewoon op de telefoon en zonder extra kosten.

Benieuwd hoe dit voor u als gynaecoloog werkt? Neem contact met ons op, dan vertellen we graag meer.

Video: Gynaecoloog Jeroen Dijkstra over beeldbellen

Deelnemende zorgorganisaties zijn onder andere:

Gratis demo op uw afdeling?

Heeft u vragen over BeterDichtbij of bent u benieuwd wat BeterDichtbij voor uw afdeling kan betekenen? Neem gerust contact op met Godfried of Sander, of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.

Godfried Bogaerts
Algemeen directeur
06 25 05 78 08
Sander Bijl
Operationeel directeur
06 14 68 72 48

Contactformulier

  • Lees onze privacy- en cookieverklaring voor informatie over waarvoor wij uw persoonsgegevens nodig hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.