Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.
Verdieping

Digitale zorg bij korte zorgtrajecten: kansen en ervaringen uit de dagelijkse praktijk

8 juni 16:00 - 17:15 Digitaal

Inspirerende ervaringen met digitale zorg

Hoe maakt de inzet van digitale diensten de zorg en zorgpaden makkelijker, hoe ervaren patiënten dit en hoe geef je verder vorm aan de zorg van de toekomst? In deze online verdiepingssessie gingen we uitgebreid in op de kansen die digitale zorg biedt en de ervaringen uit de dagelijkse praktijk bij onder andere Orthopedie en Chirurgie.

Bij digitale zorg gaat het snel over de toepassingen bij chronische of andere langdurige zorg. Maar ook bij korte zorgtrajecten wordt er al volop gebruik gemaakt van de kansen die digitale zorg biedt. Zo kunt u zorg op afstand bieden, bijvoorbeeld een verdenking van een wondcomplicatie via een foto te beoordelen. Of door patiënten proactief te informeren over hun (poliklinische) ingreep, zodat zij beter voorbereid zijn voor hun behandeling.

Tijdens het webinar “Digitale zorg bij korte zorgtrajecten: kansen en ervaringen uit de dagelijkse praktijk” gingen we uitgebreid op deze onderwerpen in. Kijk de webinar terug, bekijk de slides van de sprekers of ga naar de veelgestelde vragen.

Kijk het webinar nu terug

8 juni 2023: Digitale zorg bij korte zorgtrajecten - kansen en ervaringen uit de dagelijkse praktijk

Bent u ook bij onze volgende sessies?

Tijdens onze online sessies en evenementen doen we ervaringen op en leren we graag van elkaar. Zien we u weer terug bij een volgend event?

Bekijk de agenda