De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl
Mevrouw met mobiele telefoon in de hand.
Verdieping

Digitale zorg bij korte zorgtrajecten: kansen en ervaringen uit de dagelijkse praktijk

8 juni 2023 16:00 - 17:15 Digitaal


Inspirerende ervaringen met digitale zorg

Hoe maakt de inzet van digitale diensten de zorg en zorgpaden makkelijker, hoe ervaren patiënten dit en hoe geef je verder vorm aan de zorg van de toekomst? In deze online verdiepingssessie gingen we uitgebreid in op de kansen die digitale zorg biedt en de ervaringen uit de dagelijkse praktijk bij onder andere Orthopedie en Chirurgie.

Bij digitale zorg gaat het snel over de toepassingen bij chronische of andere langdurige zorg. Maar ook bij korte zorgtrajecten wordt er al volop gebruik gemaakt van de kansen die digitale zorg biedt. Zo kun je zorg op afstand bieden, bijvoorbeeld een vermoeden van een wondcomplicatie via een foto te beoordelen. Of door patiënten proactief te informeren over hun (poliklinische) ingreep, zodat zij beter voorbereid zijn voor hun behandeling.

Tijdens het webinar “Digitale zorg bij korte zorgtrajecten: kansen en ervaringen uit de dagelijkse praktijk” gingen we uitgebreid op deze onderwerpen in. Kijk het webinar terug, bekijk de slides van de sprekers of ga naar de veelgestelde vragen.

Als eerste slimme tips & laatste nieuws over BeterDichtbij ontvangen? Abonneer je op de nieuwsbrief!

Dat wil ik ook!

Ben je ook bij onze volgende sessies?

Tijdens onze online sessies en evenementen doen we ervaringen op en leren we graag van elkaar. Zien we je weer terug bij een volgend event?

Bekijk de agenda