Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Maastricht UMC+ van start met BeterDichtbij

Het Maastricht UMC+ is gestart met de inzet van BeterDichtbij voor makkelijk contact tussen zorgverleners en hun patiënten. Het universitaire ziekenhuis in Limburg start met een pilot bij de vakgroepen Obstetrie & Gynaecologie, Orthopedie en Kindergeneeskunde.

Maastricht UMC+

Bron: Maastricht UMC+

Maastricht UMC+In juni wordt het werken met BeterDichtbij geëvalueerd en – bij succes – uitgerold over het hele ziekenhuis. Door gebruik te maken van de app kunnen patiënten rechtstreeks een vraag stellen of bericht versturen. Vanaf iedere gewenste locatie, op ieder gewenst moment. Het gesprek met de arts of andere zorgverlener is bovendien overal en altijd na te lezen.

Eerste UMC voor volwassenenzorg van start

Maastricht UMC+ is het eerste UMC dat BeterDichtbij inzet in de volwassenenzorg, eerder al startte Erasmus MC Sophia met de digitale dienst. In die Rotterdamse UMC voor kinderen, waren al na enkele maanden meer dan 1.000 digitale gesprekken gestart via BeterDichtbij.

Op de hoogte blijven?

Abonneer je nu op de nieuwsbrief BeterDichtbij, net als andere professionals in de zorg. Iedere twee maanden gratis in je mailbox. En natuurlijk kun je je op ieder moment afmelden.

Dat wil ik ook!