Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Podcast BNR: BeterDichtbij uniek platform in de zorg; organisaties zelf aan het roer

Hoe draagt eenvoudige, digitale communicatie bij aan de zorg van de toekomst? Op die vraag gaan John van Schagen en Patrick van der Pijl in gesprek met Sander Bijl van BeterDichtbij in het BNR radioprogramma Baanbrekende businessmodellen.

BNR Podcast - portret Sander Bijl

BeterDichtbij is een uniek platform in de zorg, als initiatief van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuis (NVZ) en de Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ); de zorgsector zelf staat aan het roer en is eigenaar van BeterDichtbij. In het BNR radioprogramma Baanbrekende businessmodellen, vertelt Sander Bijl als mede-oprichter van BeterDichtbij hoe belangrijke dit is voor het succes van BeterDichtbij in Nederland.

Beluister nu!

De aflevering is nu beschikbaar als podcast, en werd uitgezonden bij BNR op woensdag 30 augustus 2023. Beluister de aflevering met Sander Bijl nu via jouw podcastapp of -site.

Via Spotify >

Via Apple Podcasts >

Via de BNR site >

 

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Abonneer u nu op de BeterDichtbij nieuwsbrief, net als andere professionals in de zorg. Iedere twee maanden gratis in uw mailbox. En natuurlijk kunt u zich op ieder moment afmelden.