Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Podcast BNR: BeterDichtbij uniek platform in de zorg; organisaties zelf aan het roer

Hoe draagt eenvoudige, digitale communicatie bij aan de zorg van de toekomst? Op die vraag gaan John van Schagen en Patrick van der Pijl in gesprek met Sander Bijl van BeterDichtbij in het BNR radioprogramma Baanbrekende businessmodellen.

BNR Podcast - portret Sander Bijl

BeterDichtbij is een uniek platform in de zorg, als initiatief van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuis (NVZ) en de Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ); de zorgsector zelf staat aan het roer en is eigenaar van BeterDichtbij. In het BNR radioprogramma Baanbrekende businessmodellen, vertelt Sander Bijl als mede-oprichter van BeterDichtbij hoe belangrijke dit is voor het succes van BeterDichtbij in Nederland.

Beluister nu!

De aflevering is nu beschikbaar als podcast, en werd uitgezonden bij BNR op woensdag 30 augustus 2023. Beluister de aflevering met Sander Bijl nu via jouw podcastapp of -site.

Via Spotify >

Via Apple Podcasts >

Via de BNR site >