Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.
Elke dag zetten duizenden zorgverleners digitaal contact in met hun patiënten. Dat doet een beroep op andere vaardigheden. Ons aanbod trainingen en scholing helpt zorgverleners om verder aan de slag te gaan met deze vaardigheden. Wil je hier ook mee aan de slag in jouw organisatie of team? Laat het ons weten, dan bekijken we graag samen hoe we hier het beste bij kunnen helpen.

Trainings- en scholingsaanbod

  • Groepstrainingen met volop ruimte voor oefening en persoonlijke vragen
  • Geaccrediteerd voor zorgverleners met een BIG registratie (indien mogelijk)
  • Kies zelf hoe de trainingen aangeboden worden: dagdeel of hele dag, en fysiek of digitaal
  • Vindt plaats in de eigen organisatie, laagdrempelig en dichtbij

Vaardigheidstrainingen op maat voor de eigen organisatie

De vaardigheidstrainingen van de BeterDichtbij Academie kunnen op maat aangeboden worden in de eigen organisatie. Door samen aan de slag gaan in een kleine groep (zo’n 8 personen), kan bovendien volop geoefend worden onder begeleiding van de ervaren trainer. Kies zelf welke vorm het beste past: op locatie in de eigen organisatie, of digitaal vanaf de eigen werkplek of thuis. De meeste trainingen worden voor een dagdeel of hele dag afgenomen. Accreditatie van de trainingen is inbegrepen.

Ook in uw organisatie?

Heeft u interesse in deze trainingen voor uw organisatie? Neem gerust contact op, we bekijken graag de mogelijkheden met u.

  • Lees onze privacy- en cookieverklaring voor informatie over waarvoor wij je persoonsgegevens nodig hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.