Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Appen met uw eigen arts of zorgverlener, ervaar het zelf tijdens de E-Healthweek 2019

Even een korte vraag stellen aan uw eigen arts of andere zorgverlener? Dat kan makkelijk en veilig via BeterDichtbij. Op ieder moment van de dag via uw mobiele telefoon of computer. In steeds meer ziekenhuizen in Nederland. Wilt u weten hoe? Bezoek dan een van de locaties waar het BeterDichtbij team langs toert tijdens de E-Healthweek 2019 van 21 t/m 25 januari, onder het genot van een heerlijke kop koffie. 

BeterDichtbij - Op iedere plek contact met uw arts

Het BeterDichtbij team toert samen met een mobiele baristabar met heerlijke koffie langs deze locaties:

ma. 21-01: BovenIJ ziekenhuis
di 22-01: Gelre ziekenhuizen
di 22-01: IJsselland Ziekenhuis
woe 23-01: Ziekenhuis Rivierenland
do 24-01: Ropcke Zweers Ziekenhuis

EHW19 BeterDichtbij toer

Voor of na een afspraak in het ziekenhuis zitten veel mensen nog met korte vragen. Deze kunt u eenvoudig stellen via de gratis BeterDichtbij app. Het kan ook zijn dat uw arts via BeterDichtbij informatie over uw diagnose, onderzoeksuitslagen, afspraken of herhaalrecepten met u deelt. Betrouwbaar en veilig, en gewoon op uw mobiele telefoon.

Steeds meer ziekenhuizen en huisartsenpraktijken stellen BeterDichtbij beschikbaar aan patiënten. Patiënten en zorgverleners die BeterDichtbij inzetten geven aan dat dit hen gemak geeft maar ook tijd bespaart. Wilt u ook direct in contact met uw arts via BeterDichtbij? Uw arts of zorgverlener nodigt u hiervoor uit. Vraag ernaar bij uw arts of zorgverlener. Neemt uw arts nog geen deel aan BeterDichtbij, houd dan de Website van BeterDichtbij in de gaten, het aantal deelnemende ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en artsen neemt snel toe.

Benieuwd? Ervaar het zelf tijdens de E-Healthweek 2019 in het ziekenhuis

Tijdens de landelijke E-Healthweek 2019 in januari kunt u zelf ervaren hoe appen met uw arts werkt. Kom ook langs in de ziekenhuishal van het ziekenhuis waar we langs toeren tussen 08.30 en 14.30 uur. Voor een heerlijke kop koffie én om zelf te ervaren hoe eenvoudig BeterDichtbij werkt. We kijken uit naar uw komst!e-healthweek2019_webbanner_728x90