Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Direct in contact met uw reumapatiënten. Wanneer u wilt.

BeterDichtbij, eenvoudig digitaal contact met uw patiënten

Als reumatoloog of reumaconsulent heeft u intensief contact met uw patiënten. Het ziekteverloop is heel wisselend, en dat maakt dat bijsturen vaak nodig is. En uw patiënten hebben natuurlijk vragen, waar zij u nu voor bellen of die ze meenemen in het eerstvolgende consult. Met BeterDichtbij kunt u nog makkelijker contact met elkaar leggen: u houdt vinger aan de pols en uw patiënten stellen u hun vragen digitaal. Zo bent u eenvoudig in contact, op het moment dat het u en uw patiënt goed uitkomt.

Daarom kiezen reumatologen voor BeterDichtbij:

  • Initiatief van en voor de zorgsector
  • Makkelijk contact, op uw moment
  • Vinger aan de pols, ook thuis bij uw patiënt
  • EPD-koppeling en aangesloten op poli-werkwijze

Digitale reumazorg, eenvoudig en veilig

Met BeterDichtbij, initiatief van en voor de zorgsector, bent u eenvoudig en veilig in contact met uw reumapatiënten. Wanneer u wilt. Uw patiënten gebruiken BeterDichtbij binnen een eenvoudige app. U werkt binnen een beveiligd webplatform, zoveel mogelijk gekoppeld aan uw eigen systemen en het EPD, zoals HiX en Nexus. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de gegevens die u uitwisselt met uw patiënt, niet in verkeerde handen vallen. Daar kunt u op rekenen bij BeterDichtbij.

Eenvoudig digitaal de behandeling bijsturen  

U kunt uw patiënten eenvoudig begeleiden bij de bijsturing van hun medicatie of andere behandeling. Door berichten in te plannen in het zorgpad, bespaart u bovendien tijd. En is het nodig om elkaar te zien of geeft u een prikinstructie? Dat kan ook via beeldbellen.

Meer eigen regie voor uw patiënten door digitale coaching 

Door laagdrempelig contact te houden, een vragenlijst te sturen of een bericht hoe het gaat, kunt u als zorgverlener bepalen wat nodig is: de controle verlaten of juist vervroegen. Zo houdt u vinger aan de pols maar heeft u ook meer tijd voor de patiënt die dat nodig hebben.

Nazorg: ingepland berichtje aan patiënt

In plaats van zoveel dagen of weken na de interventie te bellen, kunnen de poli-assistenten ook een berichtje inplannen aan de patiënt. Gaat het goed, dan is geen extra zorg nodig. Gaat het niet goed, dan kan een afspraak worden ingepland.

Video: Marianne van Gink stapt nu minder vaak in de auto naar het ziekenhuis

Marianne van Gink over digitale diensten bij de afdeling reumatologie

Waarom contact met uw patiënten via BeterDichtbij?

Het is de ambitie van BeterDichtbij om de zorg voor u én uw patiënten makkelijker te maken. Reumatologen verspreid over heel Nederland maken gebruik van BeterDichtbij om te communiceren met hun patiënten. Met BeterDichtbij heeft u de controle over wat u wilt delen met uw patiënten, eenvoudig en wanneer het u uitkomt. Reumatologen geven aan dat deze vorm van digitale zorg hen tijd bespaart, en effectief is om hun patiënten te activeren.

Functionaliteiten BeterDichtbij voor zorgverleners

  • Automatiseren en inplannen van berichtgeving voor uw patiënten

  • Makkelijk overdragen binnen uw poli of praktijk

  • Integratie met bestaande systemen: EPD, SAML 2.0 en HL7

  • Eenvoudige koppeling met andere apps voor inzicht in data

Deelnemende zorgorganisaties zijn onder andere:

Gratis demo op uw afdeling?

Heeft u vragen over BeterDichtbij of bent u benieuwd wat BeterDichtbij voor uw afdeling kan betekenen? Neem gerust contact op met Godfried of Sander, of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.

Godfried Bogaerts
Algemeen directeur
06 25 05 78 08
Sander Bijl
Operationeel directeur
06 14 68 72 48

Contactformulier

  • Lees onze privacy- en cookieverklaring voor informatie over waarvoor wij uw persoonsgegevens nodig hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.