Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Direct in contact met uw oncologie patiënten. Wanneer u wilt.

BeterDichtbij, een initiatief gericht op digitale zorg

Patiënten kunnen bij u terecht voor onderzoek en behandelingen naar kanker in alle fases van het ziekteproces. Om de beste zorg te kunnen bieden, heeft u veel contact met uw patiënten. U wilt uw tijd als oncoloog of oncologieverpleegkundige natuurlijk graag zo efficiënt mogelijk inzetten, maar ook uw patiënten goed begeleiden gedurende hun van intensieve onderzoek of behandeling. Tegelijkertijd verzamelen uw patiënten steeds vaker zelf gegevens over hun gezondheid, gewoon op de eigen smartphone.

Daarom kiezen oncologen voor BeterDichtbij:

  • Initiatief van en voor de zorgsector
  • Makkelijk contact, op uw moment
  • Vinger aan de pols, ook thuis bij uw patiënt
  • EPD-koppeling en aangesloten op werkwijze poli

Eenvoudig en veilig digitale zorg inzetten bij oncologie

Met BeterDichtbij, initiatief van en voor de zorgsector, bent u eenvoudig en veilig in contact met uw patiënten van de afdeling oncologie. Wanneer u wilt. Uw patiënten gebruiken BeterDichtbij binnen een eenvoudige app. U werkt binnen een beveiligd webplatform, zoveel mogelijk gekoppeld aan uw eigen systemen en het EPD, zoals HiX en Nexus. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de gegevens die u uitwisselt met uw patiënt, niet in verkeerde handen valt. Daar kunt u op rekenen bij BeterDichtbij.

Vragen voor operatie

Een aantal weken voor een operatie vindt meestal de laatste afspraak plaats met uw patiënten. In de tussentijd kunnen zij alsnog vragen hebben, deze kunnen aan u worden gesteld via BeterDichtbij.

Veilig data delen vanuit andere apps

Via BeterDichtbij kunt u een online link versturen naar bijvoorbeeld de Lastmeter, of een andere thuismeetapp. Uw patiënten kunnen deze vanuit het gesprek direct invullen. Hierdoor heeft u snel inzicht of er behoefte is aan extra ondersteuning.

Uw bereikbaarheid vergroten

In de meeste gevallen kunnen patiënten naar u bellen, maar soms bent u niet direct bereikbaar. Via BeterDichtbij kunnen patiënten alsnog hun vragen stellen waarop u kunt reageren, wanneer het u uitkomt.

Waarom contact met uw patiënten via BeterDichtbij?

Het is de ambitie van BeterDichtbij om de zorg voor u én uw patiënten makkelijker te maken. Oncologen en oncologieverpleegkundigen verspreid over heel Nederland maken gebruik van BeterDichtbij om te communiceren met hun patiënten. Met BeterDichtbij heeft u de controle over wat u wilt delen met uw patiënten, eenvoudig en wanneer het u uitkomt. Oncologen en oncologieverpleegkundigen geven aan dat deze vorm van digitale zorg hen tijd bespaart, en effectief is om in contact te blijven met de patiënten buiten het spreekuur om.

Arts met vriendelijk karakter.

Functionaliteiten BeterDichtbij voor zorgverleners

  • Automatiseren en inplannen van berichtgeving voor uw patiënten

  • Makkelijk overdragen binnen uw poli of praktijk

  • Integratie met bestaande systemen: EPD, SAML 2.0 en HL7

  • Eenvoudige koppeling met andere apps voor inzicht in data

Deelnemende zorgorganisaties zijn onder andere:

Gratis demo op uw afdeling?

Heeft u vragen over BeterDichtbij of bent u benieuwd wat BeterDichtbij voor u als oncoloog of oncologieverpleegkundige kan betekenen? Neem gerust contact op met Godfried of Sander, of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.

Godfried Bogaerts
Algemeen directeur
06 25 05 78 08
Sander Bijl
Operationeel directeur
06 14 68 72 48

Contactformulier

  • Lees onze privacy- en cookieverklaring voor informatie over waarvoor wij uw persoonsgegevens nodig hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.