Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Direct in contact met uw patiënten bij neurologie. Wanneer u wilt.

BeterDichtbij, eenvoudig digitaal contact met uw patiënten

Als neuroloog bent u er voor patiënten met zenuw- en spieraandoeningen, zoals hersentumoren, Multiple Sclerose en Alzheimer. Ziekteverschijnselen kunnen uiteenlopend zijn. Naast lichamelijke klachten kunnen patiënten ook problemen ervaren op het gebied van geheugen, voelen en handelen. Neurologie is daarom bij uitstek een specialisme waar intensieve begeleiding noodzakelijk kan zijn. U wilt natuurlijk de tijd nemen om een passende behandeling te bieden, door te luisteren en vragen te stellen aan patiënten. Maar tegelijkertijd wilt u ook zorg verlenen aan patiënten die dat echt nodig hebben. Met BeterDichtbij staat u digitaal in contact met patiënten bij de afdeling neurologie, veilig en wanneer u dit uitkomt.

Daarom kiezen zorgverleners voor BeterDichtbij:

  • Makkelijk contact, op uw moment
  • Vinger aan de pols, ook thuis bij uw patiënt
  • Veilig versturen en beoordelen van foto’s
  • EPD-koppeling en aangesloten op werkwijze poli

Digitaal communiceren met patiënten bij neurologie, eenvoudig en veilig  

BeterDichtbij is een digitaal communicatieplatform waarmee u direct in contact staat met uw patiënten van de afdeling neurologie. Tijdens de gesprekken die u voert met patiënten heeft u zelf de regie in handen en kan u reageren, wanneer het u uitkomt. Zo kan u zelf uw tijd efficiënt indelen en zorg optimaal afstemmen op de wensen en behoeften van patiënten.

Uw patiënten gebruiken BeterDichtbij binnen een gebruiksvriendelijke app die zij kunnen installeren op hun mobiele telefoon of tablet. U werkt binnen een beveiligd platform, zoveel mogelijk gekoppeld aan eigen vertrouwde systemen zoals het EPD, HiX en Nexus.

Eenvoudig en veilig online data delen

Vanuit andere apps kunnen patiënten eenvoudig en veilig data delen via BeterDichtbij. Migrainepatiënten kunnen bijvoorbeeld informatie delen uit online hoofdpijndagboeken. Zo heeft u als zorgverlener snel inzicht in hoe het gaat met uw patiënten en kan u tussentijds bijsturen waar dat nodig is, zonder de noodzaak van een fysieke afspraak in het ziekenhuis.

Integratie van BeterDichtbij op zorgpadniveau

Met BeterDichtbij kan u gericht informatie op het juiste moment sturen via het berichtencentrum. Door bijvoorbeeld vragen van uw patiënten voor te zijn, kan u als zorgverlener de telefoondruk verlagen. Bovendien kan u uw patiënten vragenlijsten laten invullen, zodat ze beter voorbereid zijn op hun afspraak in het ziekenhuis.

Begeleiden van epilepsiepatiënten

Via BeterDichtbij kan u eenvoudig informatie delen met uw patiënten. U kan bijvoorbeeld leefstijladviezen geven aan uw epilepsiepatiënten over hoe ze het beste kunnen omgaan met hun aandoening. Ook kan u hen door berichten te sturen extra geruststellen door hun vragen te beantwoorden voor, tijdens of na een behandeling.

Waarom contact met uw patiënten via BeterDichtbij?

Het is de ambitie van BeterDichtbij om de zorg voor u én uw patiënten makkelijker te maken. Neurologen verspreid over heel Nederland maken gebruik van BeterDichtbij om te communiceren met hun patiënten. Met BeterDichtbij heeft u de controle over wat u wilt delen met uw patiënten, eenvoudig en wanneer het u uitkomt. Neurologen geven aan dat deze vorm van digitale zorg hen tijd bespaart, en effectief is om hun patiënten beter te begeleiden.

Deelnemende zorgorganisaties zijn onder andere:

Gratis demo op uw afdeling?

Heeft u vragen over BeterDichtbij of bent u benieuwd wat BeterDichtbij voor uw afdeling kan betekenen? Neem gerust contact op met Godfried of Sander, of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.

Godfried Bogaerts
Algemeen directeur
06 25 05 78 08
Sander Bijl
Operationeel directeur
06 14 68 72 48

Contactformulier

  • Lees onze privacy- en cookieverklaring voor informatie over waarvoor wij uw persoonsgegevens nodig hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.