Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Direct in contact met ouders en patiënten zelf bij kindergeneeskunde. Wanneer u wilt.

Digitaal contact bij kindergeneeskunde

Als kinderarts of kinderverpleegkundige wilt u uw jonge patiënten en hun ouders of verzorgers, natuurlijk altijd de beste zorg bieden. Goed contact met kinderen of jongeren en hun ouders is daarbij erg belangrijk. Tegelijkertijd verzamelen ouders en uw patiënten zelf steeds vaker gegevens over hun aandoening, bloeddruk en gezondheid, gewoon op de eigen smartphone. Initiatieven gericht op digitale zorg geven u de mogelijkheid om uw zorg en service voor patiënten eenvoudiger te maken en goed in contact te blijven met elkaar.

Daarom kiezen kinderartsen voor BeterDichtbij:

  • Initiatief van en voor de zorgsector
  • Makkelijk contact, op uw moment
  • Vinger aan de pols, ook thuis bij uw patiënt en de ouders
  • EPD-koppeling en aangesloten op werkwijze poli

Veilige digitale zorg, van en voor de zorgsector

Met BeterDichtbij, initiatief van en voor de zorgsector, bent u eenvoudig en veilig in contact met uw patiënten en/of hun ouders. Wanneer u wilt. Uw patiënten gebruiken BeterDichtbij binnen een eenvoudige app. U werkt binnen een beveiligd webplatform, zoveel mogelijk gekoppeld aan uw eigen systemen en het EPD, zoals HiX en Nexus. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de gegevens die u uitwisselt met uw patiënt, niet in verkeerde handen valt. Daar kunt u op rekenen bij BeterDichtbij.

Gemakkelijk in contact met jongeren (14-18 jaar)

Met BeterDichtbij heeft u eenvoudig contact met de jongeren patiëntengroep. In plaats van hen telefonisch te bereiken verloopt eerstelijns contact via de BeterDichtbij app.

Controle bij uw patiënten, ook vanuit thuis

Is een controle op afstand mogelijk, bijvoorbeeld vanuit huis van uw jonge patiënt? Via BeterDichtbij ontvangt u eenvoudig een foto of kunt u beeldbellen met uw patiënten.

Voeding/diëtetiek

Via BeterDichtbij begeleidt u uw patiënten op afstand in het ontwikkelen van een passend voedingspatroon. Standaard- en ingeplande berichten helpen hierbij.

Waarom contact met uw patiënten via BeterDichtbij?

Het is de ambitie van BeterDichtbij om de zorg voor u én uw patiënten makkelijker te maken. Kinderartsen verspreid over heel Nederland maken gebruik van BeterDichtbij om te communiceren met hun patiënten. Met BeterDichtbij heeft u de controle over wat u wilt delen met uw patiënten, eenvoudig en wanneer het u uitkomt. Kinderartsen geven aan dat deze vorm van digitale zorg hen tijd bespaart, en effectief is om patiënten te activeren.

Arts met vriendelijk karakter.

Functionaliteiten BeterDichtbij voor zorgverleners

  • Automatiseren en inplannen van berichtgeving voor uw patiënten

  • Makkelijk overdragen binnen uw poli of praktijk

  • Integratie met bestaande systemen: EPD, SAML 2.0 en HL7

  • Eenvoudige koppeling met andere apps voor inzicht in data

Deelnemende zorgorganisaties zijn onder andere:

Gratis demo op uw afdeling?

Heeft u vragen over BeterDichtbij of bent u benieuwd wat BeterDichtbij voor uw afdeling kan betekenen? Neem gerust contact op met Godfried of Sander, of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.

Godfried Bogaerts
Algemeen directeur
06 25 05 78 08
Sander Bijl
Operationeel directeur
06 14 68 72 48

Contactformulier

  • Lees onze privacy- en cookieverklaring voor informatie over waarvoor wij uw persoonsgegevens nodig hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.